Samsung Galaxy A52: noua versiune a celui mai bine vândut smartphone

528
Samsung Galaxy A52 noua versiune a celui mai bine vandut smartphone
Sursa Foto: via winfuture.de

Cu Galaxy A52 și Galaxy A52 5G, compania va lansa în curând două modele care succed celui mai de succes smartphone de anul trecut. Pentru prima dată va exista și un model capabil de 5G. Prețurile încep de la 349 de euro. Avem acum, aproape toate informațiile despre Galaxy A52 în avans.

Samsung Galaxy A52 și Galaxy A52 5G sunt, în principiu, complet identice, în afară de rețea, 4 sau 5G. Modelul doar 4G are procesorul Qualcomm Snapdragon 720G cu opt nuclee ARM Cortex-A55 până la 2,3GHz, în timp ce modelul 5G vine cu Snapdragon 750G, care ajunge doar la 2,2GHz, dar aduce un modem 5G integrat.

Galaxy A52 cu ecran de 6,5 inch și rezoluție FHD+

În funcție de model și de piața respectivă, Samsung dorește să ofere ambele dispozitive numai în două variante de memorie. Cu 6GB de memorie RAM și 128GB stocare și 8GB de RAM și 256GB de stocare. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă adesea, este puțin probabil ca acestea să fie disponibile în toate țările și regiunile. În orice caz, memoria internă poate fi ușor extinsă utilizând un card micro-SD.

Afișajul noului Galaxy A52 are 6,5 ​​inch (16.51 centimetri) și oferă o rezoluție de 2400 x 1080 pixeli. La fel ca în Samsung Galaxy A72, este un panou Super AMOLED plat și are un cititor de amprente sub display. Ecranul găzduiește, de asemenea, camera frontală în spatele unei mici găuri de pe marginea superioară, va fi o cameră de 32MP. Conform informațiilor A52 4G va avea un ecran cu rata de actualizare de 90Hz iar A52 5G unul cu rata de 120Hz.

Rata de actualizare a ecranului arată cât de des un ecran actualizează imaginile afișate pe secundă. Un ecran cu o rată de actualizare ridicată înseamnă că numărul de cadre afișate în fiecare secundă este mare. Cu cât frecvența este mai mare, cu atât o secvență este mai fluidă.

O combinație nouă de patru camere se află pe spate la viitorul model Samsung. O cameră principală de 64MP și una de 8MP cu unghi ultra-wide sunt vedetele. Mai există, de asemenea, o cameră de 5MP și una de 2MP, probabil de adâncime și macro, dar nu se știe sigur.

Certificare IP67 pe ambele modele A52

Ambele versiuni ale A52 sunt echipate cu o baterie de 4.500mAh. Aceasta împreună cu cipul Qualcomm, ar trebui să asigure o durată de funcționare foarte decentă. Alimentarea este furnizată printr-un port USB de tip C, cu până la 25W încărcare rapidă. Ambele sunt Dual SIM iar Bluetooth 5.x, NFC, precum și ac-WLAN sunt la bord. Sistemul de operare Android 11 împreună cu interfața de utilizare Samsung One 3.1 vor fi din cutie.

Am mai scris acest lucru, ambele modele Samsung vor avea certificare IP67. Când vine vorba de culori, clientul poate alege între negru, alb, albastru și lavandă. Prețul este simplu: Galaxy A52 4G costă 349 de euro, în timp ce A52 5G costă 429 de euro. Conform WinFuture, prețurile pot diferi în Europa, în funcție de țară și regiune.