Acasă Stiri Samsung Galaxy A52s: un model de top din gama mid-range tot mai...

Samsung Galaxy A52s: un model de top din gama mid-range tot mai aproape

Samsung va relansa în curând unul dintre cele mai populare smartphone-uri. Sub forma Samsung Galaxy A52s 5G, vom primi o versiune ușor îmbunătățită a modelului Galaxy A52, în care este instalat un procesor mai puternic. Acum avem datele tehnice despre noul smartphone Samsung.

Samsung Galaxy A52s a apărut acum câteva zile în mai multe fotografii oficiale de marketing. Acestea au arătat clar că Samsung se bazează pe un design practic neschimbat în comparație cu predecesorul său. Așa că rămâne cu un total de cinci camere și o carcasă din plastic, care este oferită într-o varietate de culori.

După cum am menționat, cele mai importante schimbări au loc sub capotă, deoarece în locul Snapdragon 750G aflat pe Galaxy A52 5G, noul Samsung Galaxy A52s 5G va fi echipat cu un Qualcomm Snapdragon 778G. Acesta este un procesor mai nou și mai capabil care oferă un spor decent de performanță.

Cu 35% mai multă putere pe Samsung Galaxy A52s

Galaxy A52 5G a fost criticat pentru „viteza de lucru moderată”. Acest lucru nu ar trebui să se mai întâmple cu Samsung Galaxy A52s. La o comparație directă între cele două procesoare, există un procent de 15% în funcționarea cu un singur nucleu și tot atât în multi-core. De asemenea, crește performanța cu aproape 35%. Acest lucru este posibil datorită celor opt nuclee de calcul ale Snapdragon 778G (SM7325) cu o viteză de până la 2,4 GHz.

În Europa, Galaxy A52S 5G va apărea doar într-o versiune de 6GB RAM și 128 GB stocare flash internă în majoritatea țărilor. Cu toate acestea, în alte regiuni ar trebui să existe și o variantă cu 8GB RAM și 256GB memorie flash. Spre deosebire de modelele actuale de top ale Samsung, stocarea pot fi extinsă cu ușurință folosind un slot pentru card micro-SD.

Memoria Flash este o memorie electronică, nevolatilă în care datele persistă și fără alimentare cu energie electrică. La nevoie poate fi ștearsă și reprogramată (reîncărcată cu date). Memoriile flash sunt memorii cu acces aleator.

Cu toate acestea, departamentul foto pe Galaxy A52s rămâne același. Are o cameră principală de 64 megapixeli cu diafragma f / 1,8 și o cameră cu unghi ultra-larg cu 12MP și diafragma f / 2,2. Există, de asemenea, două camere de 5MP ambele cu diafragma f / 2,4, una de adâncime și una macro. În partea din față, Samsung a integrat o cameră cu unghi larg de 32MP cu diafragma f / 2,2 pentru autoportrete. Cu Galaxy A52S, înregistrarea videoclipurilor 4K nu reprezintă o problemă nici în față nici în spate.

Nu sunt modificări față de Galaxy A52 5G

Nici sunt nici modificări ale afișajului. Avem același ecran SuperAMOLED de 6,5 inch (16,51 cm), care este și în Samsung Galaxy A52 și Galaxy A52 5G. Prin urmare, ecranul are o rezoluție de 2400 x 1080 pixeli și are o gaură mică sub marginea superioară pentru camera frontală. Cititorul de amprentă optic instalat sub afișaj este, de asemenea, păstrat.

Bateria poate fi încărcată cu până la 25 de wați prin USB Tip-C și are o capacitate de 4.500mAh. La modelele precedente aceasta trece ușor peste o zi de utilizare intense. Cu Snapdragon 778G la bord, ar trebui să ajungă la aproape două zile. Există, de asemenea, două sloturi Nano-SIM, ac-WLAN și Bluetooth 5.0, precum și suport NFC.

Galaxy A52 este în continuare certificat IP67 și, prin urmare, rezistent la apă și la praf, conform WinFuture. Sistemul de operare este Android 11 cu bine cunoscutul Samsung One UI 3.1. Samsung Galaxy A52S va intra pe piață spre sfârșitul lunii august la prețuri începând de la 449 euro. Este disponibil în negru, verde, albastru și violet.

Stiri

Samsung în parteneriat cu muzeul Louvre pentru lucrări de artă în Art Store

Samsung a semnat zilele trecute un parteneriat cu Muzeul Luvru (Louvre în franceză), renumitul muzeu de artă din Paris. Prin această colaborare...

Samsung Display produce în masă ecrane OLED de 90Hz pentru laptopuri

Laptopurile de jocuri OLED ar putea fi în curând un lucru comun datorită Samsung Display. Subsidiara Samsung crește producția în masă a...

Seria Galaxy S22 fără cameră sub afișaj: ecran Infinity-O ca seria S21

Apar tot mai multe zvonuri despre seria Galaxy S22 și nu vor conteni până la lansarea propriu-zisă. Noua serie emblematică Samsung va...

Galaxy Book Flex 3 Alpha certificat de FCC, rulează Windows 11 Pro

Samsung pare să dezvolte o continuare directă a laptopului Galaxy Book Flex 2 Alpha în așteptarea marelui anunț Microsoft Windows 11 de...

Galaxy Watch 4 Golf Edition a fost lansat de Samsung în Coreea de Sud

La modelele Galaxy Watch și Watch Active 2, Samsung a lansat și o ediție specială Golf Edition. Ambele ceasuri au avut succes...

Galaxy S22 Ultra cu încărcare de 45W și noi detalii despre Exynos 2200

Acum, când seria Apple iPhone 13 a fost lansată oficial, în timp ce Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3...

Samsung a lansat un nou frigider Bespoke personalizabil cu o singură ușă

Samsung Electronics a lansat zilele trecute un nou frigider cu o ușă în gama Bespoke. Acesta este mai practic și va fi...