Acasă Stiri Samsung Galaxy A52s: un model de top din gama mid-range tot mai...

Samsung Galaxy A52s: un model de top din gama mid-range tot mai aproape

Samsung va relansa în curând unul dintre cele mai populare smartphone-uri. Sub forma Samsung Galaxy A52s 5G, vom primi o versiune ușor îmbunătățită a modelului Galaxy A52, în care este instalat un procesor mai puternic. Acum avem datele tehnice despre noul smartphone Samsung.

Samsung Galaxy A52s a apărut acum câteva zile în mai multe fotografii oficiale de marketing. Acestea au arătat clar că Samsung se bazează pe un design practic neschimbat în comparație cu predecesorul său. Așa că rămâne cu un total de cinci camere și o carcasă din plastic, care este oferită într-o varietate de culori.

După cum am menționat, cele mai importante schimbări au loc sub capotă, deoarece în locul Snapdragon 750G aflat pe Galaxy A52 5G, noul Samsung Galaxy A52s 5G va fi echipat cu un Qualcomm Snapdragon 778G. Acesta este un procesor mai nou și mai capabil care oferă un spor decent de performanță.

Cu 35% mai multă putere pe Samsung Galaxy A52s

Galaxy A52 5G a fost criticat pentru „viteza de lucru moderată”. Acest lucru nu ar trebui să se mai întâmple cu Samsung Galaxy A52s. La o comparație directă între cele două procesoare, există un procent de 15% în funcționarea cu un singur nucleu și tot atât în multi-core. De asemenea, crește performanța cu aproape 35%. Acest lucru este posibil datorită celor opt nuclee de calcul ale Snapdragon 778G (SM7325) cu o viteză de până la 2,4 GHz.

În Europa, Galaxy A52S 5G va apărea doar într-o versiune de 6GB RAM și 128 GB stocare flash internă în majoritatea țărilor. Cu toate acestea, în alte regiuni ar trebui să existe și o variantă cu 8GB RAM și 256GB memorie flash. Spre deosebire de modelele actuale de top ale Samsung, stocarea pot fi extinsă cu ușurință folosind un slot pentru card micro-SD.

Memoria Flash este o memorie electronică, nevolatilă în care datele persistă și fără alimentare cu energie electrică. La nevoie poate fi ștearsă și reprogramată (reîncărcată cu date). Memoriile flash sunt memorii cu acces aleator.

Cu toate acestea, departamentul foto pe Galaxy A52s rămâne același. Are o cameră principală de 64 megapixeli cu diafragma f / 1,8 și o cameră cu unghi ultra-larg cu 12MP și diafragma f / 2,2. Există, de asemenea, două camere de 5MP ambele cu diafragma f / 2,4, una de adâncime și una macro. În partea din față, Samsung a integrat o cameră cu unghi larg de 32MP cu diafragma f / 2,2 pentru autoportrete. Cu Galaxy A52S, înregistrarea videoclipurilor 4K nu reprezintă o problemă nici în față nici în spate.

Nu sunt modificări față de Galaxy A52 5G

Nici sunt nici modificări ale afișajului. Avem același ecran SuperAMOLED de 6,5 inch (16,51 cm), care este și în Samsung Galaxy A52 și Galaxy A52 5G. Prin urmare, ecranul are o rezoluție de 2400 x 1080 pixeli și are o gaură mică sub marginea superioară pentru camera frontală. Cititorul de amprentă optic instalat sub afișaj este, de asemenea, păstrat.

Bateria poate fi încărcată cu până la 25 de wați prin USB Tip-C și are o capacitate de 4.500mAh. La modelele precedente aceasta trece ușor peste o zi de utilizare intense. Cu Snapdragon 778G la bord, ar trebui să ajungă la aproape două zile. Există, de asemenea, două sloturi Nano-SIM, ac-WLAN și Bluetooth 5.0, precum și suport NFC.

Galaxy A52 este în continuare certificat IP67 și, prin urmare, rezistent la apă și la praf, conform WinFuture. Sistemul de operare este Android 11 cu bine cunoscutul Samsung One UI 3.1. Samsung Galaxy A52S va intra pe piață spre sfârșitul lunii august la prețuri începând de la 449 euro. Este disponibil în negru, verde, albastru și violet.

Stiri

Samsung a înregistrat marca „Samsung Bot” în SUA și Canada

Se așteaptă ca Samsung Electronics să introducă roboți de uz casnic sub marca „Samsung Bot” pe piața nord-americană. Potrivit Organizației Mondiale a...

Cum să vă configurați noul smartphone Samsung Galaxy

Samsung produce unele dintre cele mai bune telefoane de pe piață. Dar deși și-a simplificat configurația inițială în ultimele câteva generații, tot...

TSMC va depăși Samsung în investițiile de cipuri semiconductoare în 2022

În urmă cu doi ani, Samsung a dezvăluit planul său măreț de a deveni cel mai mare brand de semiconductori din lume...

Sistemul de operare Android 13 va oferi Material You Dynamic theme

Cu versiunea Android 12, Google a introdus un sistem de tematică dinamică Material You pentru dispozitive. Din păcate, funcția Material You Dynamic...

Cum să folosiți WhatsApp pe Samsung Galaxy Watch 3

WhatsApp este o aplicație esențială pe fiecare dispozitiv, indiferent de platforma pe care o utilizați. Această tendință vine acum la gadgeturile purtabile,...

Actualizarea de securitate din ianuarie lansată pentru Galaxy S20 FE

După ce recent au primit actualizarea la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12, posesorii de Galaxy S20 FE 5G...

Samsung Galaxy Tab S8, o tabletă pe care o vei dori

După anunțul oficial al lui Galaxy S21 FE la începutul acestei luni, mulți fani Galaxy așteaptă cu nerăbdare luna februarie. Luna viitoare...