Samsung Galaxy A52s arată ca un telefon de încredere

400
Samsung Galaxy A52s arata un telefon de incredere
Sursa Foto: via galaxyclub.nl

Primele imagini ale viitorului Galaxy A52s de la Samsung arată același design ca recentul model Galaxy A52. Acest lucru confirmă faptul că primul este probabil foarte similar cu cel din urmă, dar cu un procesor diferit. Din toate informațiile de până acum, Samsung Galaxy A52s nu este departe de lansare.

Dacă ați vrut să cumpărați un smartphone Galaxy A52 5G în ultimele săptămâni, ați observant că a devenit foarte rar. Multe magazine nu mai au deloc pe stoc modelul. În acest fel veți plăti mult mai mult decât prețul de vânzare cu amănuntul sugerat initial de Samsung. Lipsa globală de cipuri se face simțită. Compania speră să rezolve această problemă odată cu lansarea viitoare a lui Samsung Galaxy A52s, care va primi un procesor diferit. Abordăm acest Galaxy A52s pentru a vedea ce are și nu are.

Samsung Galaxy A52s cu procesorul Snapdragon 778G

Cu toate acestea, nu sunt multe de văzut acolo. Samsung Galaxy A52s arată exact ca Galaxy A52 5G. Doar varianta de culoare verde menta este nouă. Singura schimbare substanțială față de Galaxy A52 5G este în interior, conform Galaxy Club. Acolo va exista procesorul Qualcomm Snapdragon 778G, remarcabil de rapid. Modemul său 5G acceptă tehnologia sub-6GHz și mmWave, făcându-l candidatul perfect pentru piața SUA. Acest procesor este mult mai aproape de cel din seria Galaxy S21 în ceea ce privește performanța.

Din câte știm, conform informațiilor de până acum, celelalte caracteristici – camere, ecran, baterie etc. – nu diferă de A52. Deci, presupunem că Galaxy A52s are un ecran FHD Super AMOLED cu rata de actualizare de 120Hz. Va avea același modul foto cu o cameră principală de 64MP, una cu unghi larg de 12MP, una macro și una de adâncime, ambele de 5MP. Camera frontală are o rezoluție de 32MP. Bateria rămâne aceeași de 4.500 mAh.

5G a fost conceput pentru a răspunde creșterii substanțiale a datelor și a conectivității societății moderne de astăzi, internetul obiectelor cu miliarde de dispozitive conectate și altor inovații viitoare.

Noul smartphone A52s nu va avea o variantă 4G

Deoarece lipsa cipurilor afectează în mod specific pe excelentul Galaxy A52 5G, noul Samsung Galaxy A52s va apărea doar într-o variantă 5G. Nu vom avea o variantă 4G! Galaxy A52 4G are procesorul Snapdragon 720G, care se pare că este disponibil pe scară largă. Această variantă de dispozitiv este de fapt disponibilă în mod normal, la un preț care îl face foarte atractiv. Pentru aceasta, veți obține un procesor puțin mai puternic, fără 5G și un ecran cu o rată de reîmprospătare de 90 în loc de 120Hz. Obțineți aceleași camere, carcasa rezistentă la apă, scanner de amprente pe ecran și durata de viață excelentă a bateriei.

Procesorul mai rapid va oferi telefonului Samsung Galaxy A52s un preț ușor mai mare decât A52 5G obișnuit. Acesta din urmă are un preț de vânzare cu amănuntul sugerat de 429 euro. A52s va avea un preț în Europa de aproximativ 460 de euro și va fi disponibil doar în varianta de 128GB.

Deși multe lucruri despre Galaxy A52s rămân un mister, se pare că acesta este mai aproape de lansare decât credem. Ne așteptăm să intre pe piață la începutul lunii septembrie (în liniște sau nu). Viitorul membru al seriei Galaxy A52 va fi disponibil în negru, alb, violet deschis și verde deschis, adică: Awesome Black, Awesome White, Awesome Purple și Awesome Mint.