Samsung Galaxy A53 vine într-o nouă opțiune de culoare

812
Samsung Galaxy A53 noua optiune de culoare
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung Galaxy A53 va fi la vânzare în 2022 în cel puțin patru culori. Trei dintre aceste culori sunt familiare, dar una nu a mai fost văzută pe telefoanele Samsung de câțiva ani. A trecut ceva timp de când am dezvăluit primele detalii tehnice ale viitorului Samsung Galaxy A53. Acest model ar trebui să aibă succes la fel ca popularele Galaxy A52 5G și Galaxy A52s acest an. Nu este o sarcină ușoară, aceste modele sunt greu de livrat.

În primul rând, modelele actuale Galaxy A52, Galaxy A52 5G și Galaxy A52s sunt excelente, cu hardware rapid, rezistență la apă și ecrane frumoase. Conform GalaxyClub, din câte se pare, deficitul global de cipuri nu va fi rezolvat până anul viitor. Prin urmare, compania nu ar trebui să construiască numai un telefon bun cu Samsung Galaxy A53, ci și doar unul în cantități mari.

Samsung Galaxy A53 în culoare portocalie

În orice caz, câteva decizii importante cu privire la culorile care urmează să fie livrate par să fi fost luate. Compania coreeană va lansa pe Samsung Galaxy A53 în cel puțin patru culori anul viitor. Pe lângă alb și negru, vor exista și o versiune albastru deschis și una portocalie. Am văzut anterior pe Galaxy A50 într-un „coral orange” la acea vreme (2019). Nu știm în acest moment dacă acest portocaliu va semăna cu acel coral orange. Desigur, există șanse mari ca acestea să nu fie singurele culori în care Galaxy A53 va apărea pe piață. Dar aceste culori sunt planificate în prezent.

Nu pare să existe variante de dispozitive separate cu 4G și 5G, Galaxy A53 va fi un telefon 5G ca standard. Faptul că are un ecran de 120Hz – la fel ca Galaxy A52 5G și Samsung Galaxy A52s – pare de asemenea logic. Anterior am aflat că dispozitivul are o cameră principală de 64MP. Detaliile despre baterie, procesor și designul în sine rămân rare pentru moment.

Portocaliul este clasificat ca o „culoare caldă”. Conform sondajelor, în Europa și SUA portocaliul este asociat cu distracția, neconvenționalul, extravaganța, căldura, focul, energia, activitatea, pericolul, gustul și aroma, și toamna.

Va dura ceva timp până când Samsung va lansa efectiv pe Galaxy A53. Galaxy A52 în sine a fost prezentat în luna martie a acestui an – după Galaxy S21. Prin urmare, presupunem că Samsung Galaxy A53 își va face debutul abia după seria Galaxy S22. Acesta din urmă ar putea să nu fie dezvăluit până la sfârșitul lunii februarie, ceea ce înseamnă că lansarea lui A53 ar putea întârzia până în aprilie.

În orice caz, mai este mult timp în care pot apărea mai multe informații despre telefon. La urma urmei, știm încă foarte puțin despre Galaxy A53 – cu excepția culorilor și a camerei.