Samsung Galaxy A53 va fi mai siluet, dar nu va avea jack de 3,5 mm

1974
Samsung Galaxy A53 va fi mai siluet dar nu va avea jack
Sursa Foto: @OnLeaks

Seria Galaxy A5x este una dintre cele mai populare familii de telefoane Samsung de gamă medie. Acestea sunt foarte apreciate de utilizatori pentru că fac o treabă excelentă cu specificații foarte bune și au prețuri mici. Acest lucru a fost demonstrat cu prisosință deja de Galaxy A50, A51, A52 cu variantele lor. Acum aveam noi informații despre Galaxy A53 de anul viitor. Samsung Galaxy A53 devine puțin mai subțire decât modelul precedent, deși în detrimentul portului audio de 3,5 mm.

În ultimul timp leaker-ul Steve Hemmerstoffer a postat mai multe randări cu Samsung Galaxy A53. Telefonul arată similar cu predecesorul său Galaxy A52, având un decupaj în ecran pentru camera selfie central sus. Am văzut și o carcasă spate cu un modul foto cu patru camere. Smartphone-ul are un modul foto dreptunghiular pe spate, are curbe netede care îi conferă un aspect și o senzație perfectă. Acest modul găzduiește o configurație cu patru camere și bliț LED.

Samsung Galaxy A53 fără mufă audio de 3,5 mm

În privința camerelor foto ne așteptăm la o cameră principală de 64MP și una ultra-wide de 8 sau 12 MP. Ne-am aștepta ca stabilizarea optică a imaginii să apară din nou pe camera principală. În partea din față, telefonul ar putea veni cu o cameră frontală de 32MP, care se găsește și în Galaxy A52 5G. Rama bărbiei afișajului este o idee mai groasă în comparație cu celelalte părți laterale. În partea de jos se află portul USB Type-C și grila difuzorului.

Nu există mufă pentru căști de 3,5 mm pe Galaxy A53 5G. O omisiune notabilă în designul lui Samsung Galaxy A53 este portul de 3,5 mm. Acest lucru înseamnă că veți avea nevoie de un adaptor USB-C la 3,5 mm sau de căști USB-C dacă nu doriți să treceți la audio wireless.

USB-C este un tip de conector prin care se pot transmite atât informații, cât și alimentare cu energie electrică. USB-C este un conector reversibil, indiferent de orientarea pe care este introdus cablul, acesta se va conecta.

Conform AndroidAuthority, același Steve Hemmerstoffer spune că telefonul măsoară 8,14 mm grosime sau 9,73 mm cu denivelarea modulului camerelor. Asta îl face puțin mai subțire decât gama Galaxy A52 de 8,4 mm grosime. Sunt informații că telefonul ar putea fi disponibil doar ca model 5G, spre deosebire de variantele 4G și 5G ale Galaxy A52.