Samsung Galaxy A55 posibil să nu fie vândut în SUA

140
Galaxy A55
Sursă foto: AndroidHeadlines

Samsung Galaxy A55 a fost așteptat cu sufletul la gură de toți fanii Samsung, dar nu numai. Exact cu se anticipa, este un smartphone mid-range foarte bun, iar Samsung la lansat și într-o variantă cu 12GB de memorie RAM, spre deliciul fanilor. Dar, sunt și vești proaste pentru cei care așteaptă cel mai recent telefon Samsung din seria Galaxy A din SUA.

Un reprezentant Samsung a confirmat că Galaxy A35, lansat la pachet cu Galaxy A55, vine pe piața din SUA. Dar, cel puțin momentan, nu se așteaptă ca A55 să fie disponibil pentru cumpărare în SUA. Cel mai bun dispozitiv din seria Galaxy A de la Samsung ar putea chiar să nu ajungă la vânzare în Statele Unite.

Potrivit AndroidAuthority, Samsung plănuiește să aducă Galaxy A35 pe piața din SUA în zilele următoare. Acest lucru ar marca o schimbare semnificativă a strategiei Samsung pentru seria Galaxy A pe piața din SUA. Telefoanele anterioare din seria A5x, cum ar fi Galaxy A50, A51, A52, Galaxy A53 și Galaxy A54, s-au bucurat de lansări oficiale din SUA, în timp ce Galaxy A34 și A33 nu au ajuns niciodată în SUA.

Într-o declarație pentru presă, un reprezentant Samsung din SUA a confirmat sosirea lui A35 în SUA. „Putem confirma că Galaxy A35 5G va veni pe piața din SUA și așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe detalii în săptămânile următoare”. Cu toate acestea, același reprezentant a adăugat „nu vom transporta în SUA pe Galaxy A55 5G în acest moment”.

Motivul oficial al acestei decizii rămâne neclar. Dar se pare că Samsung consideră Galaxy S23 și Galaxy S23 FE în SUA ca alternative mai ieftine, în loc să folosească pe Galaxy A55. Cu toate acestea, o privire mai atentă asupra ofertelor actuale Samsung în SUA sugerează de ce compania a luat această măsură. În timp ce Galaxy A54 avea un preț de 449 USD în SUA, Galaxy A55 a fost lansat la un preț mai mare în Europa (479 EUR, aproximativ 525 USD). Acest lucru se traduce printr-un preț potențial în SUA pentru A55, foarte aproape de Samsung Galaxy S23 FE. Acesta se vinde acum în Statele Unite cu un preț în jur de 599 de dolari.

Banii de hârtie sub formă de bancnote din Federal Reserve SUA – Rezerva Federală (dolarii americani) au început să fie produși în 1862. Înainte de aceasta, monedele de aur și argint erau singura monedă în circulație în Statele Unite.

Dacă este cazul, S23 FE devine opțiunea mai atractivă, având un procesor Snapdragon de ultimă generație, încărcare wireless și un sistem de cameră superior. Astfel A55 ar avea nevoie de o reducere semnificativă a prețului (în jur de 500 USD sau mai puțin) pentru a-și justifica propunerea de valoare.

Cu toate acestea, există o veste bună pentru fanii din SUA ai telefoanelor Galaxy cu buget redus. Samsung Galaxy A35, cu multe funcții excelente, a fost confirmat că va ajunge în America. Acest lucru marchează revenirea telefoanelor din seria Galaxy A3x în SUA. Galaxy A35 are un design premium actualizat în comparație cu predecesorul său. Are un ecran Infinity-O cu gaură în locul unei crestături, dar și protecție Gorilla Glass Victus+.

Galaxy A35 are multe lucruri în comun cu Galaxy A55, cum ar fi un ecran Super AMOLED de 6,6 inch (16,76 cm), rata de actualizare de 120 Hz și certificare IP67. De asemenea, baterie și încărcarea, 6.000 mAh și încărcare de 25W, sunt și ele identice.

Procesorul Exynos 1380 însoțit de 6/8GB de memorie RAM și 128/256 GB spațiu de stocare este la bord. Galaxy A35 are trei camere la spate cu una de 50MP cu OIS + 8MP ultra-wide + 5MP macro. Pentru selfie și apeluri video are o cameră de 13MP. Ambele dispozitive rulează Android 14.

Actualizările camerei vin sub forma unei noi camere principale de 50MP cu stabilizare optică a imaginii (OIS), în timp ce camera ultra-wide de 8MP și camerele macro de 5MP sunt preluate de la Galaxy A34. Decupajul ecranului găzduiește o cameră selfie de 13MP.

Samsung Galaxy A35 va primi patru actualizări ale sistemului de operare Android și cinci ani de securitate. Deci toate premisele pentru a cumpăra un telefon bun le au cumpărătorii din SUA. Data de lansare în SUA este încă secretă, dar ne așteptăm să coste ~400$ când va ajunge pe rafturile magazinelor.