Samsung Galaxy A70 primește o actualizare majoră

1532
Sursa Foto: via GalaxyClub.nl

O nouă actualizare aduce o serie de îmbunătățiri pentru Samsung Galaxy A70. În plus față de unele îmbunătățiri ale stabilității, camera beneficiază de o nouă funcție reală: video Super Steady. Actualizarea este lansată momentan în Olanda și în mai multe țări din Europa. Dintre toate modelele mid-range din gama Galaxy A, Samsung Galaxy A70 este cel mai bine dotat în materie de caracteristici.

Această actualizare cu versiunea de firmware A705FNXXU2ASF5, sosită în ultimele zile nu aduce și un nou patch de securitate. Ultima actualizare de securitate a fost în luna mai, telefoanele din această gamă primesc actualizarea de securitate doar la trei luni.

Super Slow-mo și AR Emoji pe Galaxy A70, acum primește și Super Steady

Cu toate acestea, vedem câteva alte inovații importante aduse de această actualizare. Changelog-ul sau jurnalul cu modificările făcute prevede, printre altele, că stabilitatea camerei și performanța ecranului tactil au fost îmbunătățite. Mai interesant este faptul că dispozitivul are o nouă caracteristică pentru camera foto după actualizare.

Camera aflată pe Galaxy  A70 a fost echipată cu mai multe caracteristici de vârf. Înregistrarea video lentă Super Slow-mo și AR Emoji, introduse pentru prima dată pe telefoanele Samsung high-end sunt pe A70. Acum Samsung Galaxy A70 a primit în plus și Super Steady. Aceasta înseamnă că smartphone-ul compensează mișcările sau tremurul mâinii dvs. și mai mult decât stabilizarea digitală „normală”. Super Steady este o caracteristică de stabilizare bazată pe software, pentru înregistrarea clip-urilor video și folosirea aparatului foto spate Ultra-Wide. Funcția Super Steady  este standard pentru modelele Galaxy S10 și Galaxy A80 și, acum și pentru modelul Galaxy A70.

GalaxyClub este un site olandez independent, scris de profesioniști din domeniul telefoniei mobile. Publică informații de ultimă oră despre telefoanele și tabletele Samsung. Este un site web serios și bine informat, un instrument de comparare a caracteristicilor și prețurilor telefoanelor și tabletelor Galaxy.

De asemenea, vedem că animația pentru senzorul de amprentă digitală sa schimbat, însă operația ca atare nu este încă optimizată. Cel puțin, Samsung nu menționează acest lucru, conform site-ului olandez GalaxyClub, de unde provine informația.

O actualizare de securitate pentru Galaxy A70 așteptată în luna august

Sperăm că această actualizare va ajunge în cel mai scurt timp și în România. Când actualizarea pentru Samsung Galaxy A70 este disponibilă, veți primi automat o notificare. De asemenea, puteți verifica direct dacă descărcarea este deja posibilă prin Setări >> Actualizare software >> Descărcare și instalare.

Apropo, așteptăm și o actualizare de securitate pentru Galaxy A70 în viitorul nu prea îndepărtat, probabil în august. Aceasta este deja în curs de dezvoltare la Samsung, dar nu știm când Samsung o va lansa.