Samsung Galaxy A72 aduce difuzoare stereo pe seria mid-range Galaxy A

706
Samsung Galaxy A72 aduce difuzoare stereo pe seria Galaxy A
Sursa Foto: SamMobile.com

Funcțiile de pe telefoanele emblematice Samsung ajung adesea la modelele de gamă medie ale companiei. Acum cu viitoarele Galaxy A52 și Galaxy A72, Samsung aduce iarăși o serie de caracteristici de vârf în segmentul de gamă medie. Samsung Galaxy A72, în special, începe să devină tot mai interesant, dar nici cu Galaxy A52 nu ne este rușine.

Samsung Galaxy A72 primește un ecran cu rată de reîmprospătare ridicată, rezistență la apă și praf IP67, o cameră principală cu OIS și o cameră cu zoom optic 3x. Ei bine, aceste zvonuri au fost confirmate deja de cele mai recentă scurgeri și s-a dezvăluit, de asemenea, că Galaxy A72 va avea difuzoare stereo!

Samsung Galaxy A72 cu difuzoare stereo

Spre deosebire de camera cu zoom sau stabilizarea optică a imaginii, difuzoarele stereo nu au mai fost văzute niciodată pe un telefon din seria Galaxy A, deci aceasta este o dezvoltare majoră. Chiar și proprietarii de Samsung Galaxy A71 vor avea motive de a trece la un Galaxy A72. Considerăm că aceasta este una dintre cele mai mari actualizări din acest an pentru un telefon din seria Galaxy A.

Cele mai recente informații dezvăluie câteva funcții interesante pe Samsung Galaxy A72. Amintim aici capacitatea de zoom spațial 30x și integrarea unei game largi de efecte Snapchat în aplicația Cameră. Am aflat, de asemenea, toate specificațiile importante ale telefonului: Are un ecran Infinity-O FHD+ Super AMOLED de 6,7 inch cu o rată de reîmprospătare de 90Hz, un procesor Snapdragon 720G și configurații de memorie 6 + 128GB și 8 + 256GB.

Impresionant este și departamentul foto cu 64MP + 12MP + 8MP, cameră principală, ultra-lată și zoom, însoțite de una macro de 5MP. O cameră frontală de 32MP și o baterie de 5.000mAh cu încărcare super rapidă de 25W, mai sunt la bord.

Snapchat a fost creat în septembrie 2011 de Evan Spiegel, Bobby Murphy și Reggie Brown, foști studenți la Universitatea Stanford. În martie 2020, Snapchat avea zilnic 229 de milioane de utilizatori activi. În medie, mai mult de 4 miliarde de snaps sunt trimise în fiecare zi.

Cel mai probabil Samsung Galaxy A72 va veni din cutie cu Android 11 cu One UI 3.1. Mai multe telefoane Galaxy din ultima vreme au venit cu Android 11 și One UI 3.1. Se așteaptă ca A72 să fie lansat alături de Galaxy A52 și A52 5G în această lună, conform SamMobile. Deși nu se cunoaște o dată concretă, creșterea intensității informațiilor din ultimele zile sugerează că lansarea este foarte aproape.