Samsung Galaxy A73 va primi o cameră de 108 megapixeli

704
Galaxy A73 primeste o camera de 108 megapixeli
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Acum, cu cât ne apropiem de sfârșitul anului, apar tot mai multe detalii despre seria Galaxy A 2022. Am scris recent că Samsung lucrează la un Galaxy A13 5G și, că Galaxy A53 va avea o cameră de 64MP. Datorită acestui ultim detaliu, ați putea crede că Samsung va rămâne la acest nivel în zona camerei în seria Galaxy A. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr, după cum dovedesc ultimele informații despre Samsung Galaxy A73.

Acum din Coreea de Sud a apărut un zvon pe Twitter, via GalaxyClub, referitor la Samsung Galaxy A73. Viitorul smartphone mid-range din partea superioară a seriei Galaxy A va primi o cameră principală de 108MP în 2022. Dispozitivul va primi aceeași cameră aflată pe Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20 Ultra sau Galaxy S21 Ultra. Da, probabil camera va veni unele mici diferențe, dar rezoluția va fi de 108 megapixeli.

Samsung Galaxy A73 cu o camera de 108MP

Cel mai probabil Samsung va folosi senzorul ISOCELL HM2 1/1.52 inch, acesta fiind folosit și de Xiaomi în mid-rangerul său Redmi Note 10 Pro. Alte detalii despre Samsung Galaxy A73 lipsesc în acest moment. Dacă putem presupune, acesta nu va diferi prea mult de actualul Samsung Galaxy A72. Cu un pic de noroc, A73 va avea un zoom optic și probabil aceeași cameră cu unghi larg de 12MP.

Chiar mai mult decât în ​​ultimii ani, Galaxy A73 și chiar Galaxy A53 vor avea un modul foto bine dotat. Dacă Galaxy A53 ar trebui să fie suficient pentru consumatorul „mediu”, Galaxy A73 ar trebui să ofere mai mult în domeniul foto. Așa s-a întâmplat cu ultimele modele, când utilizatorii au primit camere excelente fără a fi nevoie să plătească prețul integral pentru unul dintre modelele de top.

Seria Galaxy A. Litera A din denumire vine de la Alfa. Alfa este prima literă a alfabetului grec. Seria Galaxy A a fost lansată în 2014. Are telefoane de la jumătatea gamei de produse Samsung cu specificaţii excelente şi materiale premium.

Se pare că Samsung va folosi un program de lansare în 2022 care nu diferă prea mult de 2021. La începutul anului putem face cunoștință mai întâi cu noua serie Galaxy S22 – urmată mai târziu de Galaxy A53 și Galaxy A73. În mod concret, aceasta înseamnă că probabil puteți cumpăra pe Galaxy A53 și Galaxy A73 la mijlocul lunii martie.