Samsung Galaxy A82: primele imagini cu noul smartphone glisant

539
Samsung Galaxy A82 Primele imagini arata un nou smartphone glisant
Sursa Foto: Sarang Sheth / LetsGoDigital

Samsung pare să lucreze nu numai pe noile smartphone-uri mid-range și pliabile, ci și să reînvie un model lansat în urmă cu doi ani. Primele imagini asociate cu Samsung Galaxy A82 provin dintr-un nou brevet depus de gigantul tech la USPTO.

Samsung a depus la Biroul de brevete și mărci din SUA (USPTO) un document care descrie un nou smartphone, al cărui panou superior se poate deplasa într-o axă în două direcții. Ar putea fi viitorul smartphone Samsung Galaxy A82. Când este pliat, smartphone-ul arată ca un smartphone obișnuit. Dar dacă glisați ecranul în jos, atunci aveți acces la camerele foto, frontale și spate. Dacă glisați ecranul în sus, veți găsi un difuzor mare reglat de AKG.

Samsung Galaxy A80 prezentat în 2019 a primit un design unic al camerei. Când acest modul glisează în sus apare un modul foto care se rotește pentru fotografii selfie sau fotografii normale. Acest lucru a făcut ca rama superioară a ecranului să fie foarte îngustă, rezultând un ecran fără nimic pe el.

Samsung Galaxy A82 din clasa medie superioară

Colegii de la LetsGoDigital au depistat documente Samsung în baza de date a USPTO care indică un nou smartphone glisant. Brevetul descrie un dispozitiv electronic cu un „panou frontal” care poate fi deplasat în două direcții. Schițele din acest brevet arată că acest panou este afișajul unui smartphone, în spatele căruia sunt ascunse camerele din față și din spate și un difuzor orientat spre față.

Funcționalitatea acestui brevet a fost redată în imagini de colaboratorul LetsGoDigital Sarang Sheth, potrivit WinFuture. Smartphone-ul prezintă un ecran aproape fără margini, care dezvăluie o cameră duală pentru selfie-uri și o cameră triplă pe partea din spate a smartphone-ului atunci când este utilizat mecanismul glisant. Nu se știe încă dacă și când Samsung va pune în aplicare brevetul. Cu toate acestea, sunt zvonuri despre un posibil Galaxy A82 5G care ar fi predestinat pentru acest concept de mult timp.

WinFuture este un site german lansat în 2000 și are sediul în Berlin. Este o echipă de specialiști din domeniul IT, caracterizați de corectitudinea și rigoarea germană. WinFuture oferă cele mai noi știri legate de lumea tehnologiei informației.

Samsung Galaxy A82 se bazează în mare măsură pe predecesorul său, Galaxy A80 lansat în aprilie 2019. Smartphone-ul de 6,7 inch (17,02 cm) și este unul dintre puținele de pe piață care are o cameră glisantă rotativă. Aceasta poate fi folosită atât ca o cameră principală cât și selfie. Smartphone-ul vechi de doi ani este acum disponibil doar în magazinele online la aproximativ 330 de euro.

În ceea ce privește timpul, un succesor pentru A80 s-ar potrivi bine, deoarece Samsung ar putea extinde seria A cu Galaxy A52 și Galaxy A72 încă din zilele următoare.