Samsung Galaxy A82: primele imagini dezvăluie un design familiar

475
Samsung Galaxy A82 primele imagini dezvaluie un design familiar
Sursa Foto: via weibo.com

Smartphone-ul Samsung Galaxy A80 a fost un model unic în gama companiei sud-coreene. Cu un design inedit al modulului foto, unul culisant și rotativ, a fost și este un model mid-range foarte bun și apreciat. Dar compania nu a venit niciodată cu o continuare a acestuia. Acum Samsung Galaxy A82 va fi continuarea lui Galaxy A80.

Samsung Galaxy A82 este pe drum, lucru sugerat de o mulțime tot mai mare de informații. Deși va fi o continuare doar cu numele, este de fapt mai mult o continuare a modelului Galaxy A Quantum. Noul smartphone va apărea pe unele piețe, de exemplu Coreea de Sud, cu numele Galaxy Quantum 2. Mai multe fotografii de pe platforma chineză Weibo, via Universmartphone, au confirmat designul telefonului. Un spate simplu cu trei camere într-un modul dreptunghiular, ieșit peste nivelul capacului spate.

Galaxy A82 cu un design în genul noilor telefoane Galaxy

Designul actual nu înseamnă o experiență pe ecran complet – există o gaură în ecran în centru pentru camera selfie. Samsung Galaxy A82 nu va moșteni camera rotativă, o mica minune tehnologică în 2019, aflată pe Samsung Galaxy A80.

Partea frontală a lui Galaxy A82 pare să aibă laturile curbate 2.5D, în timp ce partea din spate este de culoare simplă. Modulul dreptunghiular are triple-camera și un bliț LED. Fotografiile scurse nu au venit cu nicio specificație pentru acest telefon. Ne așteptăm la un ecran Super AMOLED de 6,7 inch (17,02 cm) cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, cu rezoluție HD+ și luminozitate de 800 niți.

Nit sau candela / m² este o unitate de măsură a luminanței derivată din SI (International System of Units – Sistemul internațional de Unități). Nit (simbol: nt) este un nume non-SI. Termenul nit provine din cuvântul latin nitēre – a străluci.

Telefonul va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 860 și o baterie de 4.500mAh sau mai mare. Au fost informații că Galaxy A82 poate fi alimentat de cip-setul Snapdragon 855+. Este posibil ca acesta să fi fost o greșeală, desigur, iar cipul este de fapt un Snapdragon 860. Oricum ar fi, acesta va fi conectat cu până la 6GB RAM și 128GB stocare, inclușiv cu un micro-SD pentru extinderea stocării.

Fără componente în mișcare, telefonul va fi aproape sigur certificat IP67 pentru rezistență la apă și praf. Modelul Galaxy A80 nu are această certificare din cauza modulului foto care culisează și se rotește, pentru fotografii față/spate.