Locații Samsung Galaxy AI Experience deschise în șapte țări

59
Samsung-Galaxy-Experience-Spaces
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Zilele trecute compania Samsung a publicat o listă cu mai multe orașe care vor găzdui spații Samsung Galaxy AI Experience Spaces. Aici Gigantul sud-coreean va prezenta numeroasele beneficii ale platformei sale Galaxy AI. Printre altele sunt incluse aici Dubai și Paris și alte 5 orașe mari din Asia, Europa și America de Nord.

Potrivit unui anunț Samsung din 3 iulie, șapte mari orașe din lume vor găzdui Samsung Galaxy AI Experience în partea a doua a acestui an. Acest lucru va permite companiei Samsung să prezinte capacitățile Galaxy AI și să ofere potențialilor cumpărători, dar nu numai lor, o mai bună înțelegere a modului în care tehnologia poate fi folosită pentru a-și duce activitățile de zi cu zi la următorul nivel.

Samsung a confirmat însă că aceste spații de experiență Galaxy sunt deschise pentru o perioadă limitată de timp. Potrivit Notebookcheck, toate aceste spații interactive au o temă comună: Călătoria. Aceste centre vor evidenția modul în care Galaxy AI poate îmbunătăți experiențele de călătorie. Compania a mai indicat că aceste spații vor avea cele mai noi dispozitive Galaxy pentru o experiență practică.

Vorbind în mod specific, Samsung încearcă să sublinieze modul în care Galaxy AI poate planifica, eficientiza și simplifica experiența de vacanță. Compania va arăta modul în care AI poate planifica o călătorie, poate captura amintiri și chiar poate elimina barierele lingvistice.

Jakarta, capitala Indoneziei, are o poreclă: Big Durian. Durian este un fruct local spinos, foarte iubit în Indonezia. Este de culoare maro-verzuie cu un miros foarte înțepător, atât de rău de fapt, încât fructele sunt interzise în multe locuri publice.

Cele șapte orașe în cauză sunt Paris, Dubai, Berlin, New York, Tokyo, Seul și Jakarta. Evenimentul va dura aproximativ o lună în toate orașele menționate, cu excepția Parisului, unde evenimentul se va desfășura timp de peste 3 luni. Mai jos este o listă cu locațiile și datele exacte:

  • Tokyo (Japonia): Shibuya Tsutaya (Q FRONT), 21-6 Udagawacho, Shibuya City, Tokyo 150-0042. Data: 11 iulie – 6 august.
  • Berlin (Germania): The Mall of Berlin, Leipziger Pl. 12, 10117 Berlin. Data: 10 iulie – 7 august.
  • New York (SUA): 500 Broadway rd, New York, NY 10012. Data: 10 iulie – 7 august.
  • Seul (Coreea de Sud): Mall-ul Hyundai Seoul, 108 Yeoui-daero, Seul. Data: 11 iulie – 11 august.
  • Jakarta (Indonezia): Kota Kasablanka, Jl. Casablanca Raya Kav. 88, Jakarta Selatan 12870. Data: 11 iulie – 4 august.
  • Dubai (EAU): Mall of the Emirates, Sheikh Zayed Road, Al Barsha 1, Dubai. Data: 11 iulie – 7 august.
  • Paris (Franța): CE 125, 125 Av. des Champs-Élysées, 75008 Paris. Data: 10 iulie până la sfârșitul lunii octombrie.

„Suntem încântați să prezentăm o nouă lume de posibilități, oferind fanilor Galaxy o privire exclusivă asupra modului în care capabilitățile Galaxy AI din ecosistemul Galaxy ne pot îmbunătăți viața”, a spus Jamie Park, VP și șef al grupului de marketing experiență, Mobile eXperience Business la Samsung Electronics.