Samsung va lansa Galaxy Anniversary Premium Package în anumite țări

1019
Sursa Foto: phonearena.com

Samsung va lansa pachetul premium Galaxy 10th Anniversary în anumite țări. Este vorba doar despre șușoteli pe la colțuri, deoarece Samsung nu a dezvăluit cele mai importante detalii despre produsul pe care tocmai l-a anunțat dar, nu iese fum fără foc. Compania sud-coreeană intenționează să lanseze un pachet – Galaxy Anniversary Premium Package – care va include unele dintre produsele sale cele populare precum Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Watch Active 2.

Pentru a sărbători 10 ani de la lansarea telefoanele Samsung Galaxy, gigantul tech anunță pachetul Samsung Galaxy Anniversary Premium Package. Este un kit de vânzare ce cuprinde cele mai noi gadgeturi Samsung, tocmai la timp pentru sezonul de sărbători.

Samsung Galaxy Anniversary Premium Package disponibil în doar câteva țări

Pachetul companiei sud-coreene Samsung Galaxy Anniversary Premium Package va fi disponibil doar în anumite țări. Cel puțin atâta știm până acum iar prețul nu a fost încă dezvăluit. Presupunem că prețul va fi diferit în funcție de țară, dar nu se menționează un preț de vânzare cu amănuntul sugerat de Samsung.

Știm că pachetul va conține un Samsung Galaxy Note 10, un smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2 și un set de căști wireless Samsung Galaxy Buds. Pachetul aniversar Samsung mai conține o husă de protecție din silicon pentru Galaxy Note 10 și două curele pentru ceasul inteligent Galaxy Watch Active 2.

Samsung Electronics Co. Ltd inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI și a soluțiilor LED.

Atât Samsung Galaxy Buds cât și Galaxy Watch Active 2 pot fi reîncărcate wireless cu Galaxy Note 10 prin PowerShare. Ambele funcționează cel mai bine atunci când sunt asociate cu un smartphone Samsung.

Prețul este de cel puțin 1.400 de dolari în Statele Unite

Deși nu a fost dezvăluită o dată exactă a lansării pachetului aniversar Galaxy Anniversary Premium Package, compania Samsung a spus că pachetul va fi disponibil pe anumite piețe începând din noiembrie. De asemenea, deoarece încă nu au fost nominalizate aceste piețe, nu putem confirma dacă pachetul va fi lansat în SUA sau Europa. Cel mai probabil pachetul aniversar Samsung va fi lansat pe principalele piețe internaționale. Sperăm ca printre aceste țări să se afle și România.

Pachetul probabil va fi foarte scump și va fi disponibil prin magazinele online Samsung din întreaga lume. Sigur că poate fi, de asemenea, disponibil și la unii retaileri online. Samsung Galaxy Anniversary Premium Package va fi disponibil, conform unor informații, cu un preț de 1.400 USD în Statele Unite. Pentru celelalte piețe ne așteptăm la un preț și mai mare.