Seria Samsung Galaxy Book 2 Go certificată de Bluetooth SIG

267
Seria Samsung Galaxy Book 2 Go
Sursa foto: via mysmartprice.com

În iunie 2021 Samsung a lansat notebook-urile Samsung Galaxy Book Go și Galaxy Book Go 5G. Acum, gigantul coreean pare să lucreze la alte modele Galaxy Book Go, este vorba despre seria Samsung Galaxy Book 2 Go. Modelele Samsung Galaxy Book 2 Go și Samsung Galaxy Book 2 Go 5G au fost observate zilele trecute pe site-ul web de certificare Bluetooth Special Interest Group.

Mai mult, MySmartPrice, a găsit și pagini de asistență pentru Galaxy Book 2 Go și Book 2 Go 5G pe site-ul Samsung. Cu certificarea Bluetooth SIG în buzunar și paginile de asistență live, lansarea acestor laptopuri este extrem de aproape. Notebook-urile din seria Galaxy Book 2 Go vor suporta, de asemenea, Qualcomm FastConnect 6700.

Seria Samsung Galaxy Book 2 Go posibil cu procesor Snapdragon 8cx Gen 3

La fel ca seria Book Go de anul trecut, viitoarea serie Galaxy Book 2 Go va fi alimentată de un procesor Qualcomm. Pentru cei care nu știu, laptopurile din seria Galaxy Book Go sunt alimentate de un procesor Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2. Probabil modelele actuale vor avea Snapdragon 8cx Gen 3. Apariția pe site-ul web de certificare Bluetooth indică o lansare iminentă.

Viitoarele laptopuri Galaxy Book 2 Go și Book 2 Go 5G au apărut în baza de date Bluetooth SIG cu numerele de model NP340XNA și, respectiv, NP345XNA. Listarea dezvăluie suportul pentru Bluetooth 5.2 pe cele două modele. Similar cu seria Galaxy Book Go de anul trecut, viitoarele notebook-uri Samsung ar putea veni cu Windows 11. Notebook-urile din seria Galaxy Book 2 Go vor suporta, de asemenea, Qualcomm FastConnect 6700, care va aduce suport Wi-Fi 6E.

Qualcomm FastConnect 6700 este un sistem avansat de conectivitate care oferă viteze de vârf care se apropie de 3 Gbps. A fost special conceput pentru a accelera conectivitatea Wi-Fi premium pentru smartphone-uri și alte dispozitive.

Samsung Galaxy Book 2 Go a apărut pe site-ul Samsung UK cu numărul de model NP340XNA-KA1UK. Tot acolo varianta Book 2 Go 5G are numărul de model NP345XNA-KA1UK. Până acum, nu se știu multe despre notebook-urile din seria Samsung Galaxy Book 2 Go. Cu toate acestea, ne putem aștepta să aflăm mai multe detalii despre aceste dispozitive în zilele următoare.

Momentan nu știm data lansării, chiar dacă au fost certificate de Bluetooth SIG și au pagini de asistență. Cel mai probabil vor fi lansate în luna decembrie. Samsung Galaxy Book 5G de anul trecut are un preț de aproximativ 800$ în SUA. Pentru noul model 5G ne așteptăm la un preț ceva mai mare și puțin mai mic pentru modelul fără conectivitate celulară.