Samsung Galaxy Book Fold: un laptop pliabil posibil lansat în acest an

279
Samsung Galaxy Book Fold un laptop pliabial ar putea veni in curand
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a depus de mai multe ori brevete pentru laptopuri pliabile. Am scris despre acest lucru și am precizat atunci că nu știm când sau dacă Samsung va lansa un astfel de dispozitiv. Se pare că nu am intuit corect acest lucru. Acum un laptop pliabil Samsung Galaxy Book Fold pare a fi aproape de lansare. Nu știm dacă acesta va fi numele de scenă, dar momentan așa îl vom numi.

Cu smartphone-urile pliabile pe care le-a lansat până acum, Samsung a arătat lumii că este serios în privința acestui factor de formă. Compania a prezentat, de asemenea, tehnologii de afișare care evidențiază planurile sale de a-și extinde gama de produse pliabile. Au existat informații în ultimul timp că Samsung lucrează la o serie de laptopuri pliabile Galaxy Book Fold, dar nimic oficial. Acum se spune că Samsung vrea să scoată pe piață astfel de laptopuri unice în curând.

Un Samsung Galaxy Book Fold posibil lansat anul acesta

Anul trecut au fost informații că gigantul tech coreean are în dezvoltare un Samsung Galaxy Book Fold de 17 inch. După cum sugerează și cifra, acest laptop pliabil ar avea un ecran de 17 inch (43,18 centimetri). Probabil aceasta este diagonala în poziția desfășurat. Conform SamMobile, Samsung ar comercializa acest dispozitiv ca un laptop pliabil cu o tastatură cu ecran tactil în loc de o tabletă pliabilă mare.

Informații recente din Coreea de Sud sugerează că Samsung vrea să-și consolideze gama de laptopuri odată cu lansarea modelului pliabil. Vrea să scoată dispozitivul pe piață devreme, dar încă nu este clar dacă acest lucru se va întâmpla în acest an. Aceleași surse sud-coreene afirmă că este posibilă și lansarea în acest an. Se pare că Samsung lucrează la mai multe prototipuri cu dimensiuni de ecran de 10 inch (25,4 centimetri), 14 și 17 inch.

Inch-ul este o unitate de măsură britanică pentru lungime, folosită în SUA și alte câteva zone. Mai este frecvent utilizat pentru lungime în Canada, UK, Irlanda, India, Malaezia, Australia și Noua Zeelandă. Un inch are 25,4 mm.

Există unele provocări de producție cu care se confruntă Samsung, în special legate de randamentul acestor ecrane mari pliabile. Acesta este ceea ce face o lansare în 2022 puțin probabilă, dar nu exclusă. Cu toate acestea, se pare că Samsung ar putea dezvălui un teaser al laptopului său pliabil mai târziu în următoarele luni.