Samsung Galaxy Book S a fost certificat de Bluetooth SIG

812
Sursa Foto: via MySmartPrice.com

În acest moment toată lumea din industria telefoniei mobile așteaptă evenimentul Samsung Unpacked pentru Galaxy Note 10. Numai că Samsung mai are în vedere și alte lucruri. Un nou laptop 2 în 1, numit Samsung Galaxy Book S cu numărul de model SM-W767 a fost certificat de Bluetooth SIG. Data apariției pe Bluetooth GIG este de 24 iulie, ceea ce înseamnă că acesta este un dispozitiv nou.

Anul trecut în luna octombrie, Samsung a lansat Galaxy Book 2. Un notebook / tabletă 2 în 1 cu un ecran OLED de 12 inch care rulează pe sistemul de operare Windows 10. Un stylus S Pen este furnizat ca standard, precum și o tastatură. Laptop-ul 2 în 1 are procesorul Snapdragon 850 și a avut un preț de vânzare recomandat de Samsung de 1.000 USD. Conform certificării Bluetooth, gigantul tech intenționează să lanseze în curând un Samsung Galaxy Book S. Acest dispozitiv nu a mai fost văzut până acum pe niciun alt site de certificare.

Galaxy Book S poate fi urmașul lui Galaxy Book 2

Similitudinea numerelor de model ne face să credem că acest număr de model SM-W767 (Samsung Galaxy Book S) ar putea fi succesorul lui Galaxy Book 2, conform MySmartPrice. De remarcat este că înregistrarea Bluetooth coincide cu o recentă apariție pe Geekbench, cu doar câteva zile în urmă, a unui Samsung Galaxy Space. Conform Geekbench, acest model este un laptop ce funcționează cu Windows 10, echipat cu un procesor fără nume, cu 8 nuclee (2,84 GHz) și va avea 8 GB de RAM.

Conform speculațiilor, este posibil ca acest nou Galaxy Space să fie răspunsul gigantului high-tech la Microsoft Surface Pro 2. Deoarece listarea pe Bluetooth arată și numele Samsung Galaxy Book S, este posibil ca litera „S” să vină de la Space. Cu alte cuvinte, modelul Geekbench și modelul Bluetooth ar putea fi identice. Dacă este un succesor direct al Galaxy Book 2 de anul trecut sau o variantă nouă, este încă necunoscut. Din păcate, nu știm nimic de specificații, doar că este un PC Windows cu Bluetooth 5.0.

Microsoft Windows este numele unei serii de sisteme de operare create de compania Microsoft. Microsoft a introdus Windows pe piață pentru prima dată în noiembrie 1985. Sistemele de operare Windows sunt utilizate în principal pe computere și servere personale. Windows este lider pe piața PC-urilor cu o cotă de piață de peste 90%.

Posibilă lansare la IFA 2019 Berlin

La începutul acestei luni, un zvon menționa că Samsung intenționează să lanseze Galaxy Book 3 în Q3 2019. Aceasta este probabil Galaxy Book S. În luna mai, Qualcomm a anunțat noul său procesor Snapdragon 8cx. La acel moment, s-a afirmat că primele PC-uri Windows și ARM cu Snapdragon 8cx vor apărea în trimestrul trei 2019. Acest procesor va apărea, probabil, și în noul 2-în-1 de la Samsung. Acest procesor de 7nm oferă și suport pentru rețeaua 5G. Acest lucru nu înseamnă neapărat că Samsung Galaxy Book S va fi un dispozitiv cu 5G.

Samsung Galaxy Book 2 a fost lansat doar în luna octombrie anul trecut și nu ne-am fi așteptat la un urmaș așa de repede. Cu toate acestea, Samsung ar putea grăbi această lansare și poate vom auzi mai multe sau chiar vedea pe Samsung Galaxy Book S la Samsung Galaxy Unpacked. Dacă nu, IFA Berlin 2019 din septembrie este aproape și un un alt loc posibil pentru a vedea noua carte Samsung.

SURSĂLetsgoDigital