Samsung Galaxy Buds 2 sunt în lucru, lansarea este tot mai aproape

355
Samsung Galaxy Buds 2 sunt in lucru lansarea se apropie
Sursa Foto: hdblog.it

Samsung se pregătește să lanseze noi căști wireless despre care au apărut primele informații în martie, în aplicația Galaxy Wearable. Ultimele zvonuri au sugerat că setul Samsung Galaxy Buds 2 va veni în cel puțin patru culori diferite. Acum am aflat că lansarea noilor căști fără fir Samsung este mult mai aproape decât credeam.

Sursa nu este alta decât Roland Quandt, un cunoscut și de încredere furnizor de știri din domeniu. Roland Quandt a împărtășit ieri un tweet în care susține că Samsung a crescut semnificativ producția modelului SM-R177 – numărul de model pentru Samsung Galaxy Buds 2.

Samsung Galaxy Buds 2 vor fi lansate până în vară

Din informațiile lui Roland Quandt, ajunse la noi noi prin intermediul HDBlog, aflăm că lanțul de aprovizionare pentru Samsung Galaxy Buds 2 a început să se stabilizeze, chiar dacă nu a atins încă 100% din eficiența sa maximă. Quandt confirmă că noile căști vor ajunge foarte curând, astfel încât lansarea nu ar trebui să fie prea departe.

Zvonurile anterioare vorbesc despre o posibilă lansare între iulie și august. Astfel sunt confirmate informațiile precedente că setul wireless Galaxy Buds 2 (SM-R177, cu nume de cod Berry – fructe de pădure) ar trebui să ajungă până în vară. Noul set wireless ar putea fi evoluția directă a originalelor Galaxy Buds, care nu au primit niciodată un urmaș.

Roland Quandt este un jurnalist german care publică multe informaţii, majoritatea s-au dovedit a fi în general corecte. El își publică de obicei informațiile din spectrul telefoniei mobile pe Twitter sau pe site-ul german WinFuture.

Astfel ne așteptăm ca anularea activă a zgomotului (ANC) să nu fie la bord. Prin urmare, ne așteptăm la un preț mai mic de la Samsung. Acest lucru ar împiedica noile Galaxy Buds 2 să intre în conflict pecuniar cu alte produse din lista de căști Samsung. Credem că prețul va fi de aproximativ 100 – 120€, vor costa mai puțin decât Galaxy Buds+ lansat pe piață cu aproximativ 170 de euro. Originalul Galaxy Buds a fost lansat cu un preț de 160€.

Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked din iulie unde așteptăm să prezinte noi dispozitive pliabile. Posibil ca tot acolo să apară și Galaxy Watch 4 și poate chiar Galaxy Buds 2.