Samsung Galaxy Buds Pro: fotografii cu noile căști wireless

429
Samsung Galaxy Buds Pro fotografii cu noile casti wireless
Sursa Foto: androidheadlines.com

Este posibil ca setul wireless Samsung Galaxy Buds Pro să fie succesorul căștilor Galaxy Buds Live. Aceste căști fără fir au forma unor boabe de fasole și au fost lansate în acest an de Samsung. Până în prezent Galaxy Buds Pro au apărut pe site-ul agenției americane de certificare FCC, deși acolo nu au fost publicate imagini.

Despre Samsung Galaxy Buds Pro am scris zilele trecute, când au apărut câteva specificații ale viitoarelor căști wireless. Au fost informații că Galaxy Buds Pro, de exemplu, vine cu o baterie în carcasă de 427mAh, carcasă care seamănă destul de mult cu a setului Live. Sigur că nimic nu a fost confirmat până acum de către Samsung.

Samsung Galaxy Buds Pro într-o culoare violet

Samsung are tendința de a-și lansa dispozitivele în mai multe culori în aceste zile. Este vorba despre, smartphone-uri, smartwatch-uri, tablete, trackere de fitness dar și alte dispozitive. Nu putea lipsi de aici nici seturile de căști wireless Samsung. Orice nouă lansare a unor căști aduce noi culori pentru muguri și carcasă, de multe ori în ton cu alte dispozitive Galaxy pentru a putea fi asortate. Momentan nu știm toate culorile în care va fi disponibil setul Samsung Galaxy Buds Pro.

Samsung Galaxy Buds Live au fost lansate în bronz mistic, negru, alb și roșu. Toate cele patru culori sunt disponibile și pe seria Galaxy Note 20. Pentru Samsung Galaxy Buds Pro, imaginile arată aceste căști și carcasa într-o culoare violet. Deci, este posibil ca Samsung să lanseze un dispozitiv din seria Galaxy S21 în culoarea violet pentru a se potrivi cu căștile. Se așteaptă ca Samsung să prezinte aceste noi dispozitive la viitorul eveniment CES Las Vegas care va avea loc în ianuarie 2021. Ceea ce înseamnă că va trece doar aproximativ o lună înainte ca opțiunile de culoare să fie potențial dezvăluite.

CES – Consumer Electronics Show a debutat în anul 1967. Primul eveniment a avut loc la în iunie 1967 în New York. Din 1978 până în 1994, CES a avut loc de două ori în fiecare an. O dată în ianuarie la Las Vegas și o dată în iunie la Chicago.

Căștile par să aibă microfoane care elimină zgomotul

Nu există încă nicio caracteristică sau specificații menționate în aceste ultime scurgeri de informații. Cu toate acestea, imaginile scurse arată ceea ce pare a fi microfoane de anulare a zgomotului pe aceste căști. Este ceva așteptat pe Samsung Galaxy Buds Pro, mai multe modele de căști TWS de pe piață venind cu ANC.

Acest lucru înseamnă că Samsung a decis să păstreze această caracteristică disponibilă pe Galaxy Buds Live. Carcasa păstrează aproximativ aceeași formă cu Galaxy Live, deși forma viitoarelor căști în sine a fost în mod evident schimbată. Acum, se pare că Samsung s-a săturat de fasole și s-a întors la ceva care este mai potrivit cu modelele anterioare Galaxy Buds. Deci setul Samsung Galaxy Buds Pro va semăna cu modelul Galaxy Buds+.

Poate că Samsung nu a fost mulțumit că aproape toată lumea numea aceste căști Galaxy Beans (fasole). Sau poate pur și simplu a simțit că acest design este mai practic pentru caracteristicile și hardware-ul pe care dorea să îl folosească.