Samsung Galaxy Chromebook 2, primul cu ecran QLED din lume

810
Samsung Galaxy Chromebook 2 primul cu ecran QLED din lume
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a prezentat oficial laptopul Galaxy Chromebook 2. Din 2011, Samsung a fost lider pe piața Chromebookurilor, găsind noi modalități de a ridica experiența sistemului de operare Chrome. Acum cu noul Chromebook-ul premium Galaxy, Samsung a făcut un mare salt înainte pe această piață.

Samsung Galaxy Chromebook 2, un model 2-în-1 se bazează pe moștenirea companiei în domeniu, oferind caracteristici de vârf de la predecesorul său la un preț mai accesibil. Laptopul vine cu primul afișaj QLED pe un Chromebook, un hardware fiabil și o integrare perfectă în ecosistemele Galaxy și Google. Galaxy Chromebook 2 reprezintă opțiunea de înaltă performanță pentru utilizatorii care adoră flexibilitatea sistemului de operare Chrome.

Construit pentru divertisment și productivitate

De ani de zile, Chromebook-urile și-au câștigat reputația de piloni de clasă, excelente pentru sarcini de bază precum navigarea pe web și procesarea textelor. Linia Galaxy Chromebook duce această experiență intuitivă Google la noi culmi. Oferă utilizatorilor capabilități de divertisment captivante care le permit să facă mai mult cu sistemul de operare Chrome. Capabil să producă peste un miliard de culori diferite, ecranul de 13,3 inch (33,78 centimetri) este viu și luminos. Samsung este un maestru în materie de ecrane.

Combinat cu sunetul Smart AMP – care crește cu până la 178% mai mult decât amplificatorul mediu – sunetul de pe Samsung Galaxy Chromebook 2 vă plasează chiar în centrul acțiunii. Datorită factorului său de formă 2-în-1, Galaxy Chromebook 2 nu este doar un laptop: este un teatru mobil, pânză creativă și notebook inteligent, totul într-un loc. Dacă sunteți un pasionat de seriale, un jucător devotat sau un artist în devenire, laptopul duce orice experiență la nivelul următor.

Un Chromebook este un laptop sau tabletă care rulează sistemul de operare Chrome bazat pe Linux. Primele Chromebook-uri au fost produse de Samsung și Acer și au fost lansate la vânzare în 2011.

Galaxy Chromebook 2 are un procesor Intel Core i3 10110U de a 10-a generație, împreună cu Wi-Fi 6. Are un ecran tactil și tastatură complet nouă, cu tastele mai largi și iluminare de fundal strălucitoare. În plus, Samsung a adăugat un S Pen la noul laptop. Stylusul are 4.096 de niveluri impecabile de sensibilitate la presiune.

Galaxy Chromebook 2 – două ecosisteme, un singur dispozitiv

Galaxy Chromebook 2 rulează pe sistemul de operare Chrome de la Google. Astfel puteți să vă bucurați de mai multe sarcini și acces rapid la serviciile conectate de vârf. Faceți backup cu ușurință și accesați fișierele dvs. prin Google Drive, relaxați-vă cu jocurile preferate de pe Google Play Store și rămâneți conectat cu prietenii și familia cu Google Meet.

Are Asistentului Google încorporat, puteți obține răspunsuri rapide la întrebările dvs. Puteți să controlați dispozitivele inteligente de acasă fără a ridica un deget. Toate acestea se adaugă caracteristicilor clasice ale ecosistemului Galaxy, precum conectivitatea perfectă cu dispozitivele Samsung – astfel încât să puteți efectua apeluri și să trimiteți mesaje de pe telefon, tabletă sau laptop.

Galaxy Chromebook 2 are dimensiunile 304,9 x 203,2 x 13,9 mm și greutatea de 1,23 kg. Memoria RAM este de 4 sau 8 GB iar spațiul de stocare de 64 sau 128GB. Stocarea poate fi extinsă cu ajutorul unui card Micro-SD, vândut separat, conform Samsung Newsroom. Ca porturi are USB-C (2), cu mufă combinată căști / microfon și slot Micro-SD. Are o baterie de 45,5 Wh (până la 12 ore) și două difuzoare stereo de 5W cu Smart AMP.

Proiectat pentru mobilitate, cu două finisaje uimitoare – Fiesta Red și Grey Mercury – Samsung Galaxy Chromebook 2 arată excelent. Primele unități vor fi disponibile în SUA înainte de sfârșitul lunii martie la un preț de aproximativ 700$.