Samsung Galaxy F13 va fi lansat în scurt timp în India

241
Samsung Galaxy F13 va fi lansat in India
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Despre Samsung Galaxy F13 au fost mai multe zvonuri în ultimul timp și acum este foarte aproape de lansare. Telefonul ce pare un Samsung Galaxy M13 rebranduit, va fi lansat în 22 iunie în India. Smartphone-ul va avea un procesor Samsung Exynos 850, 4GB RAM și triple-camera la spate.

Compania a tachinat sosirea lui Samsung Galaxy F13 printr-un teaser Flipkart, potrivit 91Mobiles. Anterior, am văzut pe Samsung Galaxy F13 pe site-ul Geekbench, dezvăluind specificațiile cheie și pe site-ul indian al companiei, prezentând designul. Listarea pe Geekbench a dezvăluit că are același procesor ca predecesorul său Galaxy F12 și un design asemănător cu Galaxy M13.

Samsung Galaxy F13 cu baterie de 5.000 mAh

Teaserul Samsung Galaxy F13 apărut pe Flipkart dezvăluie triple-camera la spate și una selfie de 8MP frontal. Are o cameră principală de 50 MP, una ultra-wide de 5MP și una de adâncime de 2MP. Designul dezvăluit de pagina de asistență a Samsung Galaxy F13 arată că acesta va avea o grilă pentru difuzor, microfon, mufă pentru căști de 3,5 mm și un port USB Tip-C în partea de jos.

Samsung Galaxy F13 are o tavă SIM în partea stângă și un balansoar de volum asociat cu un buton de pornire care funcționează ca senzor de amprentă pe partea dreaptă. Dispozitivul va veni și cu o nouă funcție numită comutare automată a datelor, care comută datele de la un SIM la altul pentru o conectivitate mai bună dacă utilizați un SIM dual. Acesta va fi primul dispozitiv Samsung care va primi funcția în segmentul bugetar.

Cartela SIM a fost dezvoltată în 1991 de compania Giesecke & Devrient din München. Primele 300 au fost vândute către Radiolinja, prima rețea de telecomunicații mobile din Finlanda. Nokia 1011 a fost primul telefon mobil cu o cartelă SIM.

Samsung Galaxy F13 are procesorul Samsung Exynos 850 tactat la 2,0 GHz asociat cu 4GB RAM. Samsung Galaxy F13 va porni cu sistemul de operare și interfața Samsung One UI 4.1 din cutie. Dispozitivul va fi disponibil în trei opțiuni de culoare verde, albastru și roz-auriu.

Se spune că telefonul este o versiune redenumită a Samsung Galaxy M13. Astfel ne putem aștepta la un ecran LCD Full-HD+ de 6,6 inch (16,76 centimetri) și la o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 15W. Pentru securitate, are un cititor de amprentă montat lateral.