Samsung Galaxy M13 este oficial, are pagină web

318
Samsung Galaxy M13 este oficial
Sursa Foto: via phonearena.com

Samsung a oficializat în liniște pe Galaxy M13. Mai multe fotografii, detalii despre design și unele dintre specificațiile sale au apărut acum câteva zile. Ieri, Samsung Galaxy M13 un model accesibil al companiei, a fost listat pe site-ul Samsung.

Telefoanele din seria Galaxy M nu sunt prea multe în România, este o serie destinată în special pentru India și pieței din Asia. Dar, acest lucru nu înseamnă să nu le acordăm o oarecare atenție. Sunt mulți utilizatori ai acestor modele și în România, astfel că scriem de multe ori și despre ele. Sunt telefoane cu multe specificații și ieftine. În aceeași situație este și Samsung Galaxy M13.

Baterie de 5.000 mAh și ecran de 6,6 inch pe Samsung Galaxy M13

Samsung Galaxy M13 are un ecran IPS LCD Infinity-V de 6,6 inch (16,76 centimetri) cu rezoluție Full HD+. Are procesorul octa-core Samsung Exynos 850, similar cu modelul Galaxy A13 4G, potrivit SamMobile. Galaxy M13 are 4GB de memorie RAM, 64/128 GB stocare internă și un slot pentru card micro-SD. Telefonul rulează pe Android 12 și interfața Samsung One UI 4.1 Core.

Noul smartphone are o cameră frontală de 8MP cu diafragma f/2,2. În spate, are o cameră principală de 50MP cu f/1.8, o cameră ultra-wide de 5MP cu deschiderea f/2,2 și una de adâncime de 2MP cu f/2,4. Poate înregistra videoclipuri 1080p la 30fps folosind camera din spate. Samsung Galaxy M13 vine în culorile verde intens, cupru portocaliu și albastru deschis.

Diafragma sau deschiderea se referă la dimensiunea orificiului prin care lumina ajunge în camera foto. O valoare mai mică reprezintă o deschidere mai mare a diafragmei. Cu cât numărul „f” este mai mic, cu atât fotografiile vor fi mai clare, mai luminoase fără alte artificii digitale.

Caracteristicile sale de conectivitate includ un slot pentru card dual SIM, LTE, GPS, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0, NFC, o mufă pentru căști de 3,5 mm și un port USB Tip-C. Smartphone-ul entry-level este alimentat de o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 15W. Are Samsung Knox, sunet Dolby Atmos și un cititor de amprentă montat lateral. Samsung nu a dezvăluit momentan prețul pe site-ul său, dar noul telefon va fi disponibil și în Europa.