Samsung Galaxy F62 cu baterie de 7.000 mAh și afișaj Super AMOLED

624
Samsung Galaxy F62 cu baterie de 7000 mAh afisaj Super AMOLED
Sursa Foto: mysmartprice.com

Specificațiile Samsung Galaxy F62 au fost dezvăluite. Se așteaptă ca viitorul smartphone din seria Galaxy F să fie lansat foarte curând, inițial în India. Înaintea lansării oficiale, tipsterul Ishan Agarwal a împărtășit în exclusivitate specificațiile Galaxy F62. Printre altele va avea un ecran Super AMOLED de 6,7 inch (17,02 centimetri).

Potrivit MySmartPrice care citează pe Ishan Agarwal, Galaxy F62 va fi livrat cu o baterie mamut de 7.000mAh. Dispozitivul va veni, de asemenea, cu un ecran AMOLED de 6,7 inch. Agarwal a mai dezvăluit că o cameră principală de 64MP va fi pe Samsung Galaxy F62. Smartphone-ul va veni în opțiuni de culoare verde și albastru.

Samsung Galaxy F62 identic cu Galaxy M62

Smartphone-ul Samsung Galaxy F62 este foarte aproape de lansare și mai multe din specificațiile sale au apărut. În primul rând are o baterie impresionantă de 7.000mAh, cea mai mare baterie Samsung de pe telefoanele sale mobile. Va avea o încărcare rapidă de 15W. Galaxy F62 este de așteptat să fie un Galaxy M62 rebranded (SM-M625F / DS) pentru unele piețe, deoarece codul său de model SM-E625F a fost menționat în listarea FCC a lui Galaxy M62 .

Dintr-o apariție recentă pe site-ul de referință Geekbench am aflat că telefonul va fi echipat cu procesorul Exynos 9825. Acest procesor este și la bordul seriei Samsung Galaxy Note 10. Procesorul va fi însoțit de 6GB de memorie RAM și 128GB de stocare. Galaxy F62 va veni în opțiuni de culoare verde și albastru.

INR – Indian Rupee este codul international pentru rupia indiană. Din punct de vedere istoric, rupia era o monedă de argint. Rupia este numele comun pentru monedele din India, Indonezia, Mauritius, Nepal, Seychelles și Sri Lanka.

La spate va avea un modul foto de formă pătrată care va conține patru camere. Știm că va avea o cameră principală de 64MP, dar momentan nu se cunosc detalii despre celelalte trei camere. Pentru selfie-uri și apeluri video F62 va veni cu o cameră frontală de 32MP. Dispozitivul va rula pe sistemul de operare Android 11 și One UI 3.1 din cutie.

Samsung va lansa acest smartphone Galaxy F62 în India, acolo este și fabricat, la mijlocul lunii februarie. Smartphone-ul va avea un preț de aproximativ 25.000 INR (285 €). Acestea sunt toate informațiile pe care le avem momentan despre Samsung Galaxy F62.