Samsung Galaxy Fit 3 va fi lansat la începutul anului 2024

304
Galaxy Fit 3 fitness and features
Sursa foto: via samlover.com

La începutul anului 2024, Samsung Electronics va lansa ceasul inteligent de fitness Galaxy Fit 3. Astfel compania sud-coreeană își lansează primul tracker de fitness din această serie Galaxy Fit, după o pauză de patru ani. Zilele trecute am aflat că Samsung a confirmat data lansării lui Galaxy Fit 3 pentru prima jumătate a anului 2024. Că va veni alături de seria Galaxy S24 sau nu, încă nu știm. Mai mult, Samsung vrea să vândă peste un milion de Samsung Galaxy Fit 3 anul viitor.

Cu multe funcții de fitness noi, cu altele mult îmbunătățite și un preț mai mic, Samsung Galaxy Fit 3 este un ceas inteligent de sport care urmărește activitatea fizică și eficientizează funcționalitatea din seria Galaxy Watch. Fiind un ceas destinat în primul rând sportivilor, dar nu numai, ne așteptăm la multe culori vii și atractive pe Fit 3, potrivit colegilor noștri de la SamLover.

După lansarea lui Samsung Galaxy Fit 2, au existat zvonuri că Samsung va pune capăt seriei Galaxy Fit. Acum sunt informații că viitorul Fit 3 va include un ecran color OLED uriaș și capabilități sofisticate de monitorizare a sănătății, inclusiv un monitor de ritm cardiac, printre alte îmbunătățiri substanțiale față de predecesorul său.

Conform zvonurilor, Samsung intenționează să includă indicatori îmbunătățiți de sănătate, care pot include GPS și monitorizarea somnului, pentru a oferi clienților mai multe informații despre bunăstarea lor. Samsung este încrezător în atracția comercială a dispozitivului pentru că are planificat să producă aproximativ 1 milion de dispozitive. Acest dispozitiv purtabil simplifică funcțiile și reduce prețul ceasurilor inteligente.

GPS-ul (Global Positioning System) a fost folosit pentru prima dată de SUA în scopuri militare. Sistemul de poziționare globală folosește 31 de sateliți dezvoltați și operați de Statele Unite. GPS are o precizie de ~7,0 metri, 95% din timp.

Pentru a se potrivi cu o varietate de preferințe ale clienților, Samsung Galaxy Fit 3 va fi probabil lansat în cel puțin trei opțiuni de culoare diferite. Pe baza strategiei de vânzări Samsung, Galaxy Fit 3 se va lansa cu câteva luni înainte de seria Watch 7. Aceasta, la fel ca seria Galaxy Watch 6, este programată pentru lansare în a doua parte a anului 2024.

Samsung dorește să câștige mai multă cotă de piață în wearable pentru a atrage clienții în ecosistemul său și pentru a valorifica creșterea iminentă a industriei de dispozitive cu realitate extinsă (XR). În Q3 2023 Apple are 45% cotă de piață în dispozitivele portabile, înaintea Samsung cu 18% și Huawei cu 14%.