Samsung Galaxy Fit 3 posibilă lansare în acest an

787
Samsung Galaxy Fit 3
Sursa Foto: Samsung

Între dispozitivele purtabile ale companiei Samsung seria Galaxy Watch este mereu în prim-plan. Dar, Samsung face și ceasuri de fitness, foarte apreciate și ele de utilizatorii din acest domeniu. Ultimul model lansat de Samsung – Galaxy Fit 2 – a fost anunțat în septembrie 2020. De atunci nu a mai existat unul nou. Acest lucru se va schimba în curând, vom primi în acest an pe Samsung Galaxy Fit 3.

În trecut, compania a lansat seria Galaxy Fit împreună cu modelele sale emblematice, dar asta nu s-a întâmplat din 2021. La evenimentul din august anul trecut era așteptat și un nou tracker de fitness, care nu a mai venit. În a doua jumătate a acestui an, Samsung își va lansa dispozitivele emblematice pliabile și noile ceasuri inteligente. Au trecut doi ani de când Samsung a lansat a doua generație de trackere de fitness Galaxy Fit 2. De atunci, nimic, dar anul acesta vom primi în sfârșit unul.

În cele din urmă, se pare că am primit răspunsul despre când vom primi trackerul de fitness Samsung Galaxy Fit 3. Managerul oficial al comunității Samsung (Samsung Community), filiala din Coreea pentru Galaxy Fit, a dat primele indicii. Când un utilizator a întrebat de un viitor Galaxy Fit managerul i-a răspuns că va sosi în a doua jumătate a acestui an, fie (dacă există o întârziere în program) în prima jumătate a anului viitor.

Samsung Galaxy Fit 3 va fi lansat mai târziu în acest an

Managerul Samsung Community a lăsat și un indiciu despre prețul lui Samsung Galaxy Fit 3, potrivit TizenHelp. Galaxy Fit 3 va costa în jur de 49.000 – 50.000 KRW. Nu este surprinzător, este la același preț ca Fit 2 (49.500 KRW). Prețul în woni se traduce în 60 de dolari în SUA și 50 de euro în Europa. Nu este prețul final, iar Samsung îl poate modifica în funcție de caracteristicile de fitness și urmărirea activităților sportive nou adăugate.

În 2018 Department of Health and Human Services SUA a recomandat adulților cel puțin 150 până la 300 de minute de activitate de intensitate moderată sau 75 – 150 de minute pe săptămână de activitate fizică aerobă de intensitate viguroasă.

Rețineți că aceste informații provin de la un manager Samsung Community, deci s-ar putea să nu fie 100% exacte. Deciziile legate de gama de produse Galaxy, inclusive lansarea și prețul sunt luate de persoane cu funcții înalte din conducerea Samsung.

Nu se știe ce caracteristici noi ar putea avea Samsung Galaxy Fit 3. Ne așteptăm la un ecran mai mare decât pe galaxy Fit 2, la o baterie mai mare și funcții cum ar fi senzori SpO2, receptor GPS încorporat, afișaj Always on Display și altele. Fit 2 are și certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf. Sigur vom găsi această caracteristică și pe Fit 3.

Oricum, se pare că Samsung Galaxy Fit 3 nu va fi lansat alături de seria Galaxy Watch 5 (care va coincide cu lansarea pliabilelor din a patra generație), așa că tot ce putem face este să așteptăm noi informații. Am putea vedea Galaxy Fit 3 în a doua jumătate a acestui an sau la începutul anului viitor. Este posibil să fie lansat cu telefoanele din seria Galaxy S23 în ianuarie anul viitor.