Samsung Galaxy Fit actualizat pentru noi fețe de ceas

1216
Sursa Foto: via phonearena.com

Tracker-ul de fitness Samsung Galaxy Fit va fi actualizat și primește noi fețe de ceas și funcție de control muzical. Aceasta din urmă vine cu oarecare întârziere, dar acum Galaxy Fit are opțiunea de a controla muzica de la încheietura mâinii. Aceasta este o actualizare destul de mică, ocupă un spațiu de memorie de doar 10 MB. Actualizarea are numărul de firmware R370XXU0ASK1.

După cum subliniază PhnoneArena, proprietarii de Galaxy Fit pot descărca actualizarea prin intermediul aplicației Galaxy Fit Plugin care este disponibilă în Google Play Store și App Store. Deocamdată sunt informații că actualizarea este deja disponibilă în țări precum India, Italia, Coreea, SUA și Marea Britanie.

Un widget muzical și noi fețe de ceas pentru Samsung Galaxy Fit

Samsung a introdus 31 de noi fețe de ceas în Galaxy Fit cu această actualizare. În actualizarea din septembrie, Samsung a adus 14 noi fețe de ceas, de data aceasta s-a concentrat pe fețele de ceas informative. În loc să privească, utilizatorii vor primi o dată, ora, frecvența cardiacă, pașii și informațiile pe ecranul principal. Unii utilizatori au observat că funcția „Nu deranjați” este acum mai receptivă decât înainte. Anterior, funcția DND – Do Not Disturb, a avut nevoie de câteva secunde pentru a răspunde și de această dată Samsung a avut grijă de ea.

Cu funcția de control muzical, puteți reda acum muzică folosind Galaxy Fit. Îl puteți folosi pentru a reda următoarele melodii, melodiile anterioare sau pentru a întrerupe sau relua o melodie. Numele melodiei curente va fi afișat și pe ecranul principal. Acum, utilizatorii Samsung Galaxy Fit pot folosi brățara pentru a controla muzica. Tracker-ul de fitness este destul de robust pentru un dispozitiv atât de ușor (23 de grame). Acesta este certificat cu standardul militar american MIL-STD-810G și are un rating 5ATM pentru rezistența la apă.

Fit vine de la termenul de fitness. Fitness-ul reprezintă o activitate motrică prin care individul obține o stare de bine indiferent de condiția sa anatomică, fiziologică sau psihică. Fitness-ul cuprinde tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos și îngrijit, începând cu alimentația și continuând cu practicarea sportului.

Samsung Galaxy Fit are un afișaj AMOLED de 0,95 inch

Versiunea de firmware a fost lansată acum către unitățile Samsung Galaxy Fit din întreaga lume. Actualizarea este în curs de desfășurare dar, va dura ceva timp până va ajunge în toate țările. Așa că asigurați-vă că verificați aplicația dvs. Galaxy Wearable pentru a beneficia de noile îmbunătățiri.

Galaxy Fit a fost anunțat în februarie alături de versiunea mai ieftină, Galaxy Fit-e și smartwatch-ul Galaxy Watch Active. Tracker-ul de fitness are un afișaj AMOLED de 0,95 inch, cu o rezoluție de 120 x 240 pixeli. Dispozitivul este alimentat de un procesor Cortex M33F, asociat cu memorie RAM de 2 MB și spațiu de stocare de 32 MB.