Samsung Galaxy Fit ajunge în cele din urmă în SUA, dar Galaxy Fit-e nu

871

Samsung Galaxy Fit a ajuns în cele din urmă în Statele Unite. Cel mai recent tracker de fitness Samsung a fost anunțat în februarie alături de versiunea mai ieftină, Galaxy Fit-e și smartwatch-ul Galaxy Watch Active. Ceasul inteligent Watch Active a fost lansat de mult timp, în timp ce Galaxy Fit și Fit-e au fost lansate în mai multe țări la începutul acestei luni. Samsung, totuși, nu a adus nici una dintre cele două brățări de fitness pe piața americană.

La câteva luni de la lansarea celor două trackere de fitnes, Samsung a lansat în sfârșit Galaxy Fit în SUA. Dar, Galaxy Fit-e nu a ajuns în Statele Unite. Noul tracker de fitness Samsung are un afișaj AMOLED de 0,95 inch, cu o rezoluție de 120 x 240 pixeli. Dispozitivul este alimentat de un procesor Cortex M33F, asociat cu memorie RAM de 2MB și spațiu de stocare de 32MB.

Baterie de 120mAh cu o săptămână de funcționare pe Galaxy Fit

Brățara de fitness are o baterie de 120mAh, care, susține Samsung, este suficientă pentru a face să funcționeze dispozitivul o săptămână întreagă, cu o singură încărcare. Bazat pe noul sistem de operare al Samsung, Galaxy Fit are o interfață ușor de utilizat, care completează frumos un ecran AMOLED uimitor de luminos. Are și capacitatea de a afișa un ceas dublu atunci când un utilizator intră într-un alt fus orar.

Cortex este o grupă de procesoare mobile produse de ARM – Advanced RISC Machines. Seria Cortex M este optimizată pentru procesoare mici cu eficiență energetică foarte bună. Cortex-M33 aduce reacții în timp real, are eficiența energetică și productivitate mare. Este folosit pentru multe aplicații și în multe domenii, inclusiv IoT, în special cele care necesită o securitate eficientă.

Caracteristicile oferite includ detectarea automată a mai multor activități fizice, inclusiv mersul pe jos, alergarea, ciclismul și canotajul. De asemenea, vine cu monitorizarea somnului, stresului și a ritmului cardiac. Senzorii suplimentari includ un giroscop și un accelerometru. Trackerul de fitness este destul de robust pentru un dispozitiv atât de ușor (23 de grame). Acesta este certificat cu standardul militar american MIL-STD-810G și are un rating 5ATM pentru rezistența la apă. Samsung Galaxy Fit are Bluetooth 5.0 pentru conectivitate. Brățara de fitness acceptă notificări de la telefonul smartphone conectat. Este compatibil atât cu smartphone-urile iPhone cât și cu cele Android.

Galaxy Fit are un preț de 100 dolari în Statele Unite

Lansat alături Galaxy Fit-e și căștile wireless Galaxy Buds, Samsung Galaxy Fit este disponibil la un preț de 100 de euro în majoritatea țărilor din Europa. În Coreea de Sud costă aproximativ 90 de euro iar în Japonia ~ 106 €. În SUA, trackerul de fitness este disponibil la un preț de 99,99 USD. Opțiunile pentru culori includ negru și argintiu, nuanțe standard pentru acest dispozitiv în întreaga lume. Este disponibil pentru cumpărare la magazinul online Samsung, precum și la alți comercianți cu amănuntul din Statele Unite.