Samsung Galaxy Fit-e este lansat oficial, costă aproximativ 40 €

1259

La evenimentul Unpacked 2019 de la San Francisco, Samsung a anunțat și tracker-ele de fitness Samsung Galaxy Fit și Galaxy Fit-e. Aceasta din urmă este o brățară de fitness de bază, nu are caracteristici de smartwatch și vine cu un preț mic.

Galaxy Fit-e este lansat oficial de vânzare și poate fi pre-comandat acum. Costă 40 de euro, ceea ce plasează brățara de fitness inteligentă în categoria dispozitivelor ieftine de fitness. Prețul este cu mult mai mic decât cel de 100 € aflat pe Galaxy Fit. Galaxy Fit-e detectează automat activități cum ar fi mersul pe jos, alergarea și antrenamente dinamice. Tracker-ul va sincroniza datele cu Samsung Health pe telefon. Are și urmărirea somnului dar, în ciuda rezistenței la apă, nu are caracteristici legate de înot.

Samsung Galaxy Fit-e are setat caracteristica pe care este publicul o dorește tot mai mult, Heart Rate Monitor – Monitor de frecvență cardiacă (măsurarea pulsului). Are rezistență la apă 5ATM și aproape o săptămână ca durată de viață a bateriei. Dacă utilizați doar funcțiile simple ale ceasului, puteți obține și 13 zile de utilizare.

Galaxy Fit-e are caracteristici pe care frații săi mai mari nu le au

Galaxy Fit-e, chiar dacă este un dispozitiv pentru bugete reduse, are unele caracteristici avansate de fitness. Unii dintre frații săi mai mari și mai „bătrâni”, cum ar fi Gear Fit 2 sau Gear Fit, nu au aceste caracteristici. Există o detectare automată a activității, care detectează imediat când începeți exercițiile și le urmărește automat. Indiferent dacă doar vă plimbați sau sunteți într-o activitate mai dinamică, aceasta va fi înregistrată și sincronizată automat cu Samsung Health pe telefon. Există, de asemenea, urmărirea somnului pentru a vedea dacă într-adevăr aveți o noapte liniștită și un somn bun.

IotGadgets este un site ce are sediul în Manchester, Marea Britanie. Este un site de profesioniști care promovează noi tehnologii pentru publicul interesat de IoT, gadgets, blockchain și multe altele. Publică știri, recenzii și comparații despre produse IoT, smartwatch-uri, cripto-monede și altele.

Galaxy Fit-e vă informează la încheietura mâinii despre apeluri și mesaje instantaneu, prin vibrații, precum și pe display-ul optic, cu simbolul aplicației și numele apelantului sau expeditorului. Acesta arată ora și un contor de pași în mod implicit, dar poate afișa, de asemenea, notificări și evenimente din calendar de pe telefon.

Samsung Galaxy Fit-e funcționează cu sistemul de operare FreeRTOS și utilizează un afișaj monocrom PMOLED de de 0,74 inch. Pentru comparație, Galaxy Fit are un ecran OLED mai mare, 0,95 inch cu o rezoluție dublă. Durata de viață a bateriei este similară, dar Fit-e este mai subțire și mai ușor.Se conectează la telefonul smartphone prin Bluetooth 5.0. Brățara este rezistentă la apă (5 ATM) măsoară 40,2 x 16 milimetri și cântărește 15 grame. Conform site-ului englez IotGadgets, Fit-e vine în negru, alb și galben.