Acasă Stiri Samsung Galaxy Z Fold 3 poate avea indicator vizual în balama

Samsung Galaxy Z Fold 3 poate avea indicator vizual în balama

În august, Samsung a introdus o gamă de smartphone-uri noi de ultimă generație, inclusiv Galaxy Note 20, Note 20 Ultra și Galaxy Z Flip 5G. În același timp, a fost anunțat și succesorul lui Galaxy Fold: Samsung Galaxy Z Fold 2. Acest smartphone pliabil este acum disponibil și în România. Samsung a făcut acestuia numeroase îmbunătățiri față de Fold-ul original, nu numai că Z Fold 2 este mai puternic și mai rapid decât predecesorul său, ci și balama ascunsă a fost ajustată. În plus, ecranul exterior a fost mărit semnificativ și a fost integrată o altă configurare a camerelor foto.

Ce ne putem aștepta de la Samsung în viitor? O posibilă caracteristică nouă pentru Galaxy Z Fold 3 va fi un indicator luminos, care este încorporat în balama – conform unui nou brevet primit de Samsung. Da, Samsung Galaxy Z Fold 3 va avea un indicator luminos în balama.

Indicator luminos pentru notificări în balama la Galaxy Z Fold 3

În martie 2019, Samsung Electronics a depus o cerere de brevet de utilitate pentru un „dispozitiv electronic, inclusiv indicator”. Documentația de 44 de pagini a fost publicată de OMPI (Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale) la 1 octombrie 2020. Samsung a folosit Galaxy Fold ca bază pentru imaginile brevetate. De altfel, este obișnuit ca producătorii să folosească modele existente în acest scop, pentru a clarifica diferențele dintre tehnologia existentă și cea recent brevetată.

Pe balamaua care se ascunde la deschidere este montat un indicator care conține elemente care emit lumină. Este o bandă cu elemente de iluminat cu LED, care este acoperită cu un capac parțial translucid. În acest fel, modulele de lumină rămân protejate împotriva influențelor externe și lumina poate străluci prin capacul balamalei. Este vorba despre lumina roșie, albastră, verde și albă. Prin combinarea acestora cu efecte vizuale și decorative, mai multe culori deschise pot fi combinate – conform descrierii brevetului.

OMPI – Organisation Mondiale de la Propriété Intellectuelle sau WIPO – World Intellectual Property Organization. Este este una și aceiași organizație, diferă doar denumirea, în franceză sau engleză. Este o agenție a ONU și are sediul în Elveția.

Indicatorul luminos este utilizat pentru a atenționa utilizatorul despre notificări noi sau apeluri și mesaje primite. Când sunetul smartphone-ului este dezactivat și / sau vibrațiile sunt dezactivate, este dificil să afli unele evenimente. În acest fel utilizatorul primește un semnal cu ajutorul indicatorului LED, conform LetsGoDigital.

Viitoarele telefoane pliabile Samsung pot fi compatibile cu S Pen

În plus, există situații în care nu puteți vedea ecranul exterior al telefonului pliabil. De exemplu, dacă aveți smartphone-ul pliat cu ecranul în jos pe masă sau pus în geantă. În astfel de cazuri, indicatorul poate furniza în continuare informații pentru a informa utilizatorul în timp util despre informațiile nou primite.

Dacă Samsung va integra efectiv acest indicator în viitorul Galaxy Z Fold 3 nu se știe în acest moment. Cu toate acestea, este clar că Samsung continuă să exploreze noi posibilități pentru a îmbunătăți și mai mult smartphone-ul pliabil și de a duce experiența utilizatorului la un nivel și mai înalt.

De asemenea, Samsung pare să investigheze posibilitatea de a face viitoarele telefoane pliabile compatibile cu S Pen. Cu acest stilou, seria Galaxy Note a reușit să se distingă de alte modele de smartphone-uri de ani de zile. Mai ales cu un dispozitiv precum Z Fold 2 – cu suprafață mare de afișare – S Pen poate oferi o valoare adăugată importantă.

Z Fold 3 anul viitor alături de seria Note 21

Gigantul high-tech sud-coreean a reușit acum să-și creeze un avantaj considerabil față de alți producători de smartphone-uri atunci când vine vorba de telefoane mobile cu un ecran flexibil. De exemplu, Samsung este singurul producător care a lansat acum 3 telefoane pliabile, cu 2 modele complet diferite. Și, conform mai multor informații, există încă mai multe modele pliabile în lucru la Samsung.

Samsung va găzdui probabil un nou eveniment Galaxy Unpacked în februarie 2021. În cadrul evenimentului, se așteaptă lansarea seriei Galaxy S21, în plus, Samsung va lansa cel mai probabil și un nou telefon pliabil – un Galaxy Z Flip 2. Samsung Galaxy Z Fold 3 este așteptat doar în a doua jumătate a anului 2021, simultan cu seria Note 21. În plus, compania pare să experimenteze noi tipuri de modele, de exemplu, un telefon retractabil Samsung Galaxy a fost văzut la începutul acestui an.

Una peste alta, ne putem aștepta la multe de la producătorul coreean. Samsung este lider de piață în domeniul smartphone-urilor de ani de zile și este clar decis să protejeze această poziție pentru viitor.

Stiri

Samsung pe locul cinci în top Interbrand Best Global Brands 2020

Samsung Electronics a anunțat că se află pe locul 5 în clasamentul Best Global Brands 2020 realizat de Interbrand, o companie globală...

Samsung KX, experiențe de conectivitate la bordul autobuzului 5G

Samsung KX lansează o provocare de nivel următor, prezentând universul în expansiune al Samsung 5G. Cu o conectivitate mai rapidă care modelează...

Telefoane Samsung Galaxy S, posibil o serie cu difuzoare Pro Sound

Recent, Samsung a lansat smartphone-urile pliabile Galaxy Z Flip 5G și Galaxy Z Fold 2 - simultan cu seria Galaxy Note 20....

Galaxy Fit 2, Charger Trio și noi culori pentru Galaxy Buds Live în SUA

Samsung a lansat trackerul de fitness Galaxy Fit 2 și încărcătorul Wireless Charger Trio în urmă cu două luni. Acum, compania a...

Galaxy A51 primește actualizarea One UI 2.5 bazată pe Android 10

Vești bune pentru proprietarii de Samsung Galaxy A51. Acum unele variante internaționale ale telefonului primesc o actualizare One UI 2.5 care se...

Samsung Galaxy Note 8 primește patch-ul de securitate din octombrie

Samsung lansează actualizarea din octombrie pentru Galaxy Note 8. La începutul acestei luni, a devenit clar că dispozitivul va primi actualizări tot...

Un Samsung Galaxy Z Fold cu un sistem ingenios de camere foto

Samsung înregistrează în mod regulat brevete pentru cele mai diverse modele de telefoane pliabile. De exemplu, săptămâna trecută am scris despre așa-numitul...