Acasă Stiri Samsung Galaxy Z Fold 3 poate avea indicator vizual în balama

Samsung Galaxy Z Fold 3 poate avea indicator vizual în balama

În august, Samsung a introdus o gamă de smartphone-uri noi de ultimă generație, inclusiv Galaxy Note 20, Note 20 Ultra și Galaxy Z Flip 5G. În același timp, a fost anunțat și succesorul lui Galaxy Fold: Samsung Galaxy Z Fold 2. Acest smartphone pliabil este acum disponibil și în România. Samsung a făcut acestuia numeroase îmbunătățiri față de Fold-ul original, nu numai că Z Fold 2 este mai puternic și mai rapid decât predecesorul său, ci și balama ascunsă a fost ajustată. În plus, ecranul exterior a fost mărit semnificativ și a fost integrată o altă configurare a camerelor foto.

Ce ne putem aștepta de la Samsung în viitor? O posibilă caracteristică nouă pentru Galaxy Z Fold 3 va fi un indicator luminos, care este încorporat în balama – conform unui nou brevet primit de Samsung. Da, Samsung Galaxy Z Fold 3 va avea un indicator luminos în balama.

Indicator luminos pentru notificări în balama la Galaxy Z Fold 3

În martie 2019, Samsung Electronics a depus o cerere de brevet de utilitate pentru un „dispozitiv electronic, inclusiv indicator”. Documentația de 44 de pagini a fost publicată de OMPI (Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale) la 1 octombrie 2020. Samsung a folosit Galaxy Fold ca bază pentru imaginile brevetate. De altfel, este obișnuit ca producătorii să folosească modele existente în acest scop, pentru a clarifica diferențele dintre tehnologia existentă și cea recent brevetată.

Pe balamaua care se ascunde la deschidere este montat un indicator care conține elemente care emit lumină. Este o bandă cu elemente de iluminat cu LED, care este acoperită cu un capac parțial translucid. În acest fel, modulele de lumină rămân protejate împotriva influențelor externe și lumina poate străluci prin capacul balamalei. Este vorba despre lumina roșie, albastră, verde și albă. Prin combinarea acestora cu efecte vizuale și decorative, mai multe culori deschise pot fi combinate – conform descrierii brevetului.

OMPI – Organisation Mondiale de la Propriété Intellectuelle sau WIPO – World Intellectual Property Organization. Este este una și aceiași organizație, diferă doar denumirea, în franceză sau engleză. Este o agenție a ONU și are sediul în Elveția.

Indicatorul luminos este utilizat pentru a atenționa utilizatorul despre notificări noi sau apeluri și mesaje primite. Când sunetul smartphone-ului este dezactivat și / sau vibrațiile sunt dezactivate, este dificil să afli unele evenimente. În acest fel utilizatorul primește un semnal cu ajutorul indicatorului LED, conform LetsGoDigital.

Viitoarele telefoane pliabile Samsung pot fi compatibile cu S Pen

În plus, există situații în care nu puteți vedea ecranul exterior al telefonului pliabil. De exemplu, dacă aveți smartphone-ul pliat cu ecranul în jos pe masă sau pus în geantă. În astfel de cazuri, indicatorul poate furniza în continuare informații pentru a informa utilizatorul în timp util despre informațiile nou primite.

Dacă Samsung va integra efectiv acest indicator în viitorul Galaxy Z Fold 3 nu se știe în acest moment. Cu toate acestea, este clar că Samsung continuă să exploreze noi posibilități pentru a îmbunătăți și mai mult smartphone-ul pliabil și de a duce experiența utilizatorului la un nivel și mai înalt.

De asemenea, Samsung pare să investigheze posibilitatea de a face viitoarele telefoane pliabile compatibile cu S Pen. Cu acest stilou, seria Galaxy Note a reușit să se distingă de alte modele de smartphone-uri de ani de zile. Mai ales cu un dispozitiv precum Z Fold 2 – cu suprafață mare de afișare – S Pen poate oferi o valoare adăugată importantă.

Z Fold 3 anul viitor alături de seria Note 21

Gigantul high-tech sud-coreean a reușit acum să-și creeze un avantaj considerabil față de alți producători de smartphone-uri atunci când vine vorba de telefoane mobile cu un ecran flexibil. De exemplu, Samsung este singurul producător care a lansat acum 3 telefoane pliabile, cu 2 modele complet diferite. Și, conform mai multor informații, există încă mai multe modele pliabile în lucru la Samsung.

Samsung va găzdui probabil un nou eveniment Galaxy Unpacked în februarie 2021. În cadrul evenimentului, se așteaptă lansarea seriei Galaxy S21, în plus, Samsung va lansa cel mai probabil și un nou telefon pliabil – un Galaxy Z Flip 2. Samsung Galaxy Z Fold 3 este așteptat doar în a doua jumătate a anului 2021, simultan cu seria Note 21. În plus, compania pare să experimenteze noi tipuri de modele, de exemplu, un telefon retractabil Samsung Galaxy a fost văzut la începutul acestui an.

Una peste alta, ne putem aștepta la multe de la producătorul coreean. Samsung este lider de piață în domeniul smartphone-urilor de ani de zile și este clar decis să protejeze această poziție pentru viitor.

Stiri

Samsung Galaxy A52 și Galaxy A72 au apărut pe site-ul oficial Samsung

Pagini de asistență pentru Galaxy A52 / A52 5G și Galaxy A72 au apărut pe site-ul oficial Samsung EAU. Site Samsung din...

Samsung Galaxy Buds+ actualizate cu funcția Auto Switch Function

Una dintre caracteristicile importante care au apărut cu noul set Samsung Galaxy Buds Pro este funcția de comutare automata. Aceasta face mai...

Samsung Pay: puteți plăti cu smartwatch-ul în Germania

Începând din 5 martie, clienții Samsung Pay din Germania pot efectua plăți mobile folosind ceasurile lor inteligente Galaxy. Plata cu Samsung Pay...

Vânzările seriei Galaxy S21 la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Seria Galaxy S21 s-a vândut bine pe parcursul primei luni pe piață, dovedind că schimbarea datei lansării a fost inspirată. Samsung s-a...

Nintendo Switch – viitoarea consolă premium cu afișaj OLED Samsung

Compania Nintendo intenționează să dezvăluie anul acesta un model de consolă de jocuri Nintendo Switch echipată cu un ecran mai mare. Noul...

Wildlife Watch – un program Samsung pentru combaterea braconajului

Samsung a anunțat lansarea Wildlife Watch, un nou program pilot care folosește tehnologia pentru a ajuta la combaterea braconajul. Ținta este combaterea...

Samsung a stabilit un nou record de viteză de descărcare în 5G

Samsung Electronics Co. a declarat joi că a atins cea mai rapidă viteză de descărcare din industrie cu o tehnologie avansată de...