Samsung Galaxy M22 aproape de lansare, a fost certificat de FCC

407
Samsung Galaxy M22 aproape de lansare a fost certificat de FCC
Sursa Foto: via hdblog.it

După recentul anunț al modelului Galaxy A22, ajuns la începutul lunii iunie, Samsung ar fi gata să lanseze un alt smartphone din gama sa medie-mică: Samsung Galaxy M22. Acesta este urmașul lui Galaxy M21 a sosit în Europa în aprilie 2020.

Samsung nu a furnizat încă informații oficiale despre Galaxy M22. Cu toate acestea, știm că este aproape de lansare, mai ales că a fost certificat Bluetooth pentru numărul de model SM-M225FV_DS. De câteva zile smartphone-ul a primit și certificarea FCC. Comisia americană a confirmat suportul pentru încărcarea rapidă la 25W (deși sursa de alimentare inclusă va fi probabil de 15W).

Samsung Galaxy M22 costă aproximativ 240 de euro

Chiar și fără un comunicat oficial din partea Samsung pentru Samsung Galaxy M22, totuși, un furnizor european a listat pe Galaxy M22. Din păcate, nu sunt multe detalii despre hardware, dar este menționat un preț, cu TVA inclus, de 239,90 euro. Conform site-ului italian HDBlog, modelul scos la vânzare este o variantă cu 128GB de stocare.

În prezent, trebuie remarcat că nu există încă nimic oficial din partea Samsung. Totuși, având în vedere că modelul anterior a fost vândut în Europa 229 de euro, pare o cifră în concordanță cu tipul de produs și, cu siguranță plauzibilă. În ceea ce privește caracteristicile tehnice ale modelului Samsung Galaxy M22, încă nu avem certitudini, ci doar ipoteze. Ar trebui să vină cu procesorul MediaTek Helio G80 însoțit de 4 sau 6GB RAM și 64 sau 128GB stocare. Afișajul ar trebui să fie unul Super AMOLED de 6,4 inch (16,26 cm) cu rezoluție HD+. Ecranul de tip Infinity-U va avea o rată de actualizare 90Hz și o cameră selfie de 13MP. Pe spate ar trebui să existe patru camere (la fel cum are Galaxy M32) cu una principală de 48MP, posibil cu OIS.

OIS – Optical Image Stabilization. Este un mecanism utilizat într-o cameră foto/video care stabilizează imaginea înregistrată prin modificarea căii optice către senzor. Nokia a avut prima cameră cu OIS în smartphone-ul Lumia 920.

Având în vedere certificarea și zvonurile care se intensifică, lansarea pentru Galaxy M22 nu ar trebui să fie prea departe. Prin urmare, în curând, ar trebui să cunoaștem identitatea noului smartphone din gamă medie-joasă de la Samsung.