Samsung Galaxy M31 a început să primească actualizarea la Android 11

562
Samsung Galaxy M31 a inceput sa primeasca actualizarea la Android 11
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Sistemul de operare Android 11 a început să fie lansat pentru Samsung Galaxy M31. Odată cu actualizarea OS, dispozitivul primește interfața Samsung One UI 3 Core. Ne așteptăm să apară în curând și pe Galaxy M21, deși nu este încă disponibilă. Mai multe țări din Europa au început deja să primească noua actualizare.

La sfârșitul anului 2020, Samsung a prezis că mai multe telefoane din seria M vor primi Android 11 în martie 2021. De atunci, Samsung au reușit să actualizeze mai mult telefoanele emblematice cu mult înainte de planificarea efectivă. Exact asta se întâmplă acum cu Samsung Galaxy M31, este actualizat mai repede.

Samsung Galaxy M31 primește și patch-ul de securitate

Actualizarea de aproape 2.100 MB are versiunea de firmware M315FXXU2BUAD și este acum disponibilă pentru Samsung Galaxy M31. Conține în special trei lucruri: Android 11, interfața Samsung One UI 3 Core și patch-ul de securitate din ianuarie. Și Galaxy M30s a început să primească Android 11 cu One UI 3.0.

Ceea ce vedeți ca utilizator este în principal noua versiune a interfeței One UI Core. Acesta este exact la fel ca One UI 3, inclusiv fereastra de notificare transparentă și noul control al volumului. Dar, conform GalaxyClub, câteva lucruri se schimbă și funcțional.

În mod similar, seria Galaxy M primește noua atingere 2x pentru a dezactiva funcția ecranului (prin Setări -> Funcție avansată -> Mișcări și gesturi). În plus, acum puteți gestiona direct fișiere în unele conturi cloud prin intermediul Fișierele mele. Acest lucru nu a fost posibil în One UI Core până acum. Jurnalul de modificări al actualizării Android 11 pe Galaxy M21 este exact același de pe Galaxy M31.

Interfața Samsung One UI Core este o versiune mai ușoară, care ocupă mai puțin spațiu de stocare și are mai puține caracteristici. Nu are toate caracteristicile suplimentare care vin cu modele superioare. Este destinată modelelor din partea inferioară a seriei entry-level.

Consumul de energie pe Samsung Galaxy M31 în perioada de după actualizare este mai mare decât sunteți obișnuit. Acest lucru se datorează faptului că software-ul dispozitivului trebuie să se optimizeze după un astfel de upgrade. Acest lucru este normal și poate dura câteva zile. Cu toate acestea, consumul de energie revine la normal după ceva timp.

Mai devreme sau mai târziu, pe telefonul dvs. va apărea automat o notificare că actualizarea este gata să fie descărcată. Puteți verifica întotdeauna acest lucru singur prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.