Samsung Galaxy M32 cu quad-camera și baterie de 6.000mAh

443
Samsung Galaxy M32 cu quad camera si baterie de 6000mAh
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Samsung lucrează la un nou smartphone din seria M care va avea numele de scenă Samsung Galaxy M32. Despre acesta au fost mai multe zvonuri în ultimul timp iar acum au apărut noi detalii. De asemenea, smartphone-ul a fost certificat de FCC, Bluetooth SIG, BIS și Wi-Fi Alliance. Toate acestea sugerează o lansare iminentă.

Acum, colegii noștri de la site-ul 91Mobiles aduc mai multe informații despre Samsung Galaxy M32. Tipster-ul de încredere Ishan Agarwal a dezvăluit procesorul smartphone-ului, camerele, bateria, diagonala ecranului și multe altele. Samsung nu a dezvăluit încă date lansării Galaxy M32, dar știm în mare la ce ne putem aștepta de la acest smartphone.

Samsung Galaxy M32 cu ecran de 6,4 inch

Potrivit 91Mobiles, Samsung Galaxy M32 va avea un ecran Super AMOLED cu diagonala de 6,4 inch (16,26 centimetri). Ecranul de tip Infinity-U va avea o rezoluție FHD+. Un procesor MediaTek Helio G85 cuplat 4GB de RAM / 64GB stocare și 6GB / 128GB stocare, va fi la bord. De asemenea, există un slot pentru card micro-SD care acceptă carduri de până la 1TB. Smartphone-ul va măsura 160 x 74 x 9mm și cântărește 196 de grame. În ceea ce privește software-ul, vom avea sistemul de operare Android 11 și interfața Samsung One UI 3.0.

În departamentul foto Galaxy M32 va avea un modul cu patru camere la spate. Acesta include o camera principală de 48MP, o cameră ultra-largă de 8MP, o cameră macro de 5MP și una de adâncime de 5MP. Selfie-urile și apelurile video vor beneficia de o cameră de 20MP. Are și un senzor de amprentă montat lateral, lucru curios, având în vedere că telefonul are un afișaj AMOLED. Galaxy M32 va găzdui o baterie mare de 6.000mAh, dar tipul de încărcare rapidă nu a fost dezvăluită. Nu în ultimul rând, Galaxy M32 va fi disponibil în negru și albastru. Are ADN-ul lui Samsung Galaxy M31.

ADN – este prescurtarea de la acidul dezoxiribonucleic. Substanța se găsește în fiecare celulă a ființelor vii și este esențială pentru identitatea oricărui organism. ADN-ul a fost izolat pentru prima dată de medicul elvețian Friedrich Miescher în 1869.

Recent, pagina de asistență a lui Galaxy M32 a apărut pe site-ul Samsung India. Aceasta este o altă indicație că smartphone-ul va fi lansat în curând în această țară. Ne așteptăm ca Samsung să lanseze în mod oficial telefonul în următoarele zile.