Samsung Galaxy M40 va fi lansat în India pe 11 iunie

743

După o lansare de succes cu primele trei smartphone-uri din noua serie Galaxy M, Samsung este pregătit să lanseze al patrulea membru. Despre Samsung Galaxy M40 a fost zvonuri care urmează să fie lansat în India la începutul lunii iunie. În cele din urmă acest lucru s-a concretizat, acum avem o dată exactă a lansării lui M40 – va fi lansat pe 11 iunie 2019.

În același timp YouTuber-ul indian Gaurav Chaudhary a publicat un videoclip cu Samsung Galaxy M40. De aici aflăm mai multe detalii exclusive despre Galaxy M40, inclusiv data lansării, conform site-ului SamMobile. Potrivit informațiilor M40 nu va avea mufă audio de 3,5 mm. Este posibil ca vocea să vină din ecran! Acest lucru este posibil prin integrarea tehnologiei „screen soundcasting technology”. Aceasta permite funcționarea ecranului prin vibrații, ecranul fiind ca un difuzor și o cască.

Samsung Galaxy M40 va fi lansat pe 11 iunie

Galaxy M40 este primul smartphone din seria Galaxy M care are un afișaj Infinity-O. Are o decupare pentru aparatul de fotografiat frontal în colțul din stânga sus al afișajului, similar cu gaura aflată pe Samsung Galaxy A8. De asemenea, acesta va fi primul dispozitiv din serie care include un procesor Qualcomm. Snapdragon 675 este asociat cu 6 GB de RAM și 128 GB de stocare.

Se pare că va veni cu un ecran AMOLED de 6,3 inch. O baterie de 5.000 mAh se va afla pe Galaxy M40. Pe partea de software, Samsung Galaxy M40 va fi livrat cu Android 9 Pie și interfața Samsung One UI. M40 va fi lansat în India la 11 iunie 2019, în opțiuni de culoare albastră, în portocaliu și negru.

Portocaliul sau oranjul este singura culoare a spectrului al cărei nume provine de la un obiect, respectiv de la popularul fruct portocala (orange, în limba engleza). Portocaliul este o culoare secundară, obținută din combinarea dintre roșu și galben. Culoarea portocalie simbolizează energia, vitalitatea, aventura și o stare bună de sănătate.

Setarea tripla a camerei din spate este considerată a avea îmbunătățiri semnificative față de cea găsită în Galaxy M30. Și, spre deosebire de unele dintre zvonuri, M40 primește un senzor de amprentă capacitivă și nu un senzor optic de amprentare. Dar, ne vom lămuri de acest lucru până la prezentare sau doar atunci.

Samsung Galaxy M40 se așteaptă să aibă un preț undeva în jurul valorii de 290 de dolari în India. Galaxy M30 costă ~ 250 $, pentru modelul de 6 GB + 128 GB, astfel că prețul lui M40 ar face ca acesta să fie o propunere foarte atractivă. Data de 11 iunie este aproximativ peste două săptămâni și este posibil ca până atunci să obținem mai multe informații despre Galaxy M40.