Samsung Galaxy M42 5G, un telefon accesibil va fi lansat pe 28 aprilie

413
Samsung Galaxy M42 5G un telefon accesibil va fi lansat pe 28 aprilie
Sursa Foto: via phonearena.com

Pe 28 aprilie Samsung a anunțat un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea de laptopuri. Vor fi lansate atunci modelele Samsung Galaxy Book 360, Galaxy Book Pro și Samsung Galaxy Book Go. Scriam cu câteva zile în urmă că cel mai probabil tot atunci compania va mai lansa și alte dispozitive, probabil smartphone-uri. Acum am aflat că tot pe 28 aprilie va fi lansat și telefonul Samsung Galaxy M42 5G.

Samsung scoate smartphone-uri ieftine pe bandă rulantă, fără a face rabat de la calitate. Următorul model care va face cunoștință cu lumea în această lună este Samsung Galaxy M42 5G. Este un telefon de nivel mediu care vine cu un atu important față de dispozitivele similare din aceeași gamă de prețuri: are suport 5G.

Samsung Galaxy M42 5G cu baterie de 6.000mAh

Pe baza prețului și a specificațiilor tehnice, Samsung Galaxy M42 5G poate fi unul dintre cele mai bune telefoane 5G de ieftine din 2021, alături de Galaxy A32 5G, un alt smartphone 5G foarte atrăgător. Știm, de asemenea, că dispozitivul va avea un ecran Super AMOLED, dar restul detaliilor rămân un mister. Sunt zvonuri despre un procesor Qualcomm Snapdragon 750G, deși nici memoria RAM și nici stocarea nu sunt dezvăluite. Deci, nimic concret sau oficial.

Acum, potrivit PhoneArena, via NewsNow, Galaxy M42 5G își va face debutul pe piață pe 28 aprilie. Amazon India, unde va fi vândut inițial smartphone-ul nu a dezvăluit încă prețul. Dar conform mai multor surse acesta va costa în jur de 250 de euro.

NewsNow este un site de știri cu sediul la Londra lansat în 1997 și are o cotă de piață de 20%. Este al doilea cel mai mare site de știri de pe internet, după Google News. Site-ul este vizitat de peste 12 milioane de utilizatori lunar.

În afară de suportul 5G, sunt zvonuri că telefonul va avea o cameră principală de 48 (64) megapixeli și una dintre cele mai mari baterii pe care le-am văzut într-un smartphone. Probabil camera principală va fi însoțită de trei camere, de 8MP + 5MP +5MP. Deși nu o avem încă o confirmare, Galaxy M42 5G va avea o baterie imensă de 6.000mAh.

Cu toate acestea, cu mai mult de o săptămână până la lansarea pe piață a telefonului siguri vor apărea noi informații. Samsung Galaxy M42 5G este primul model 5G din seria Galaxy M. După lansarea pe Amazon India, sunt informații că acest model va ajunge și în Europa. Nu credem că va fi foarte diferit de smartphone-ul Samsung Galaxy A42.