Samsung Galaxy M53 pare a fi o combinație de Galaxy A53 și Galaxy A73

478
Sursa Foto: via SamMobile.com

La începutul acestei săptămâni Samsung a dezvăluit cinci noi smartphone-uri de gamă medie pentru piața indiană. Acum, gigantul coreean se pregătește pentru lansarea a încă două smartphone-uri din seria Galaxy M: Galaxy M33 5G și Samsung Galaxy M53 5G. În timp ce mulți se așteptau ca Galaxy M53 5G să fie o variantă mai ieftină a lui Galaxy A53, se pare că există destul de multe diferențe între ele.

Fotografiile oficiale pentru presă cu Samsung Galaxy M53 5G au apărut, prin amabilitatea YTechB. Designul viitorului smartphone pare diferit de modelul Samsung Galaxy A53. Mai mult, pare să aibă o combinație de specificații Galaxy A53 și Galaxy A73. Conform informațiilor, via SamMobile, Galaxy M53 5G are un ecran Super AMOLED Infinity-O de 6,7 inch (17,02 cm). Ecranul are o rezoluție Full HD+ și o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Samsung Galaxy M53 cu specificații impresionante în departamentul foto

În față, telefonul ar putea avea o cameră pentru selfie și apeluri video de 32MP. Din informațiile actuale modulul foto spate este impresionant, dar față de Samsung Galaxy A53 este de formă pătrată. Samsung Galaxy M53 5G are patru camere spate cu una principală de 108MP. Aceasta este însoțită de o cameră ultra-wide de 12MP și două de 2MP, una macro și una de adâncime. Smartphone-ul ar putea fi capabil să înregistreze videoclipuri 4K la 30fps folosind atât camera din față, cât și camerele din spate.

Se spune că Samsung Galaxy M53 5G este echipat cu procesor MediaTek Dimensity 900 cuplat cu 6 / 8GB de memorie RAM și 128 GB stocare internă. Galaxy M53 a fost văzut rulând pe Geekbench cu acest procesor. Telefonul are disponibil un slot pentru card micro-SD pentru extinderea memoriei interne. Este posibil să vină cu un citator de amprente pe lateral, dar nu este exclusă nici prezența unuia in-display.

Identificarea unei amprente este cunoscută sub numele de dactiloscopie. O afecțiune medicală foarte rară, adermatoglifia, se caracterizează prin absența amprentelor digitale. Doar cinci familii din lume sunt cunoscute cu această boală.

Pe partea de conectivitate Samsung Galaxy M53 are 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0 și un port USB Tip-C. Pune totul în mișcare o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 25 W. Cel mai probabil se va lansa cu Android 12 și interfața Samsung One UI 4.1 din cutie.

Galaxy A53 începe în India la un preț de 35.000 rupii, aproximativ 420 de euro. Probabil Galaxy M53 va avea un preț în jurul acestei valori în India. Acest lucru sugerează că M53 va fi o alternativă mai ieftină la Samsung Galaxy A73. Să sperăm că are o disponibilitate mai largă decât Galaxy A73, deoarece acesta este o rara avis, cel puțin în acest moment.