Samsung Galaxy Note 10 în fotografii oficiale, arată foarte bine

901
Sursa Foto: via SamMobile.com

A fost doar o chestiune de timp înainte ca fotografiile oficiale cu Galaxy Note 10 să apară. Și exact acest lucru s-a întâmplat. Ieri, o sursă care de obicei este bine informată și corectă – Roland Quandt, a postat pe Twitter primele fotografii de presă cu Note 10. Nu s-au făcut încă fotografii cu Samsung Galaxy Note 10+, dar este doar o chestiune de timp acum înainte ca acestea să apară.

Suntem cu mai puțin de o lună înainte de lansarea oficială a noii serii de smartphone-uri Galaxy Note 10. Samsung va lansa această serie la un eveniment special dedicat ei, pe 7 august la Barclays Center în New York City. Nu a fost confirmat de gigantul tech dacă la acest eveniment vor mai fi lansate și alte dispozitive Samsung.

În fotografia cu Galaxy Note 10 vedem o opțiune de culoare funky

Am scris de mai multe ori până acum că Samsung va lansa două modele de Note 10. Modelul mai mic, ce apare și în fotografii, are un display de 6,3 inch, în timp ce Galaxy Note 10+ va avea un ecran de 6,75 inch. Acestea fotografii cu Note 10 confirmă o mare parte din ceea ce era deja cunoscut despre acest dispozitiv.

Gaura din fața pentru cameră este poziționată central iar marginile laterale sunt mai mici comparativ cu Note 9. Trebuie să știți că de obicei imaginile de marketing, pentru promovarea produsului, tind să arate marginile de sus și de jos mai mici în comparație cu produsul real. Acest lucru nu înseamnă că nu sunt mai mici decât pe Galaxy Note 9. Zvonurile despre un modul foto spate amplasat vertical s-au adeverit. Putem vedea asta în aceste fotografii. Și încă ceva, Galaxy Note 10 nu va avea un senzor de ritm cardiac la spate.

Senzorul de ritm cardiac este utilizat în mare măsură pentru a aduna date privind ritmul cardiac în timp ce desfășoară diferite tipuri de exerciții fizice. Măsoară numărul de bătăi ale inimii pe un anumit interval de timp, cum ar fi bătăile pe minut. Primul smartphone cu un senzor de ritm cardiac a fost Samsung Galaxy S5 lansat în 2014.

Butonul dedicat asistentului Bixby lipsește pe Note 10

Designul destul de familiar a lui Galaxy Note 10 va fi disponibil într-o opțiune nouă de culoare argintie, cu un efect gradient funky și un stilou S Pen albastru. Se poate observa, de asemenea, că tasta dedicată asistentului inteligent Bixby, lipsește de pe telefon. Cu siguranță acest lucru nu va face prea mulți oameni fericiți. Utilizatorii vor un Bixby funcțional și, dacă se poate să se ocupe de cât mai multe lucruri.

Ce vedem în aceste fotografii este în concordanță cu așteptările pe care cei mai mulți le-am avut până acum. Ne așteptăm ca în zilele următoare să apară fotografii oficiale cu modelul mai mare, Galaxy Note 10+. Probabil și acestea vor confirma zvonurile de până acum.