Modul în care Samsung a optimizat Galaxy Note 9 pentru jocuri

1614
Lui Samsung Galaxy Note 9 nu i se poate reproșa nimic atunci când vine vorba de viteză, putere și performanță. Toți utilizatorii de astăzi au nevoie de un smartphone care să le permită să profite din plin de aceste lucruri și să se joace. De aceea, Samsung Electronics a împachetat în ultimul dispozitiv emblematic ultimele inovații în software și hardware. Acestea duc nu numai productivitatea pe telefonul mobil la nivelul următor, ci și jocurile mobile. În jocuri timpul și precizia sunt totul, cele mai mici schimbări în performanță, cum ar fi ratele instabile FPS (cadre pe secundă), pot însemna diferența dintre viață și moarte. Gamerii mobili doresc să se asigure că dispozitivul lor este echipat cu hardware și software pe care se pot baza. Prin intermediul SamsungNews, vă prezentăm modul în care tehnologiile inovatoare de la Samsung fac jocurile de pe Note 9 atât de distractive.
Performanță și stabilitate.
Cele mai populare jocuri mobile duc practic jucătorii în alte lumi, jocuri minunate și imersive care suprasolicită procesorul telefonului. Când vă aflați în mijlocul unei bătălii epice sau aproape de a stabili un nou record de scor, procesorul trebuie să reziste. Este frustrant când un procesor supraîncărcat scade rata de cadre, ratați recordul sau cădeți pradă un atac inamic. Performanța unui procesor și a GPU-ului unui telefon poate reduce sau întrerupe experiența de jocuri. Samsung a optimizat Note 9 cu un procesor de 10 nanometri, care gestionează cu ușurință jocurile grafice. Acum dispozitivul furnizează cu 33% mai multă performanță pentru CPU și 23% mai multă pentru GPU, decât Galaxy Note 8. Astfel ajută jucătorii să rămână prinși la maximum în jocuri.

GPUGraphics Processing Unit. Este un circuit electronic care manipulează și modifică memoria pentru crearea de imagini destinate unui dispozitiv de afișare. Sunt utilizate în telefoane mobile, computere personale, stații de lucru și console de jocuri. Termenul GPU a fost popularizat de Nvidia în 1999 cu GeForce 256.

Galaxy Note 9 oferă, de asemenea, un algoritm de ajustare a performanțelor pe bază de dispozitiv. Acesta monitorizează regulat căldura și performanța dispozitivului, aducând cu 40% mai multă stabilitate în timpul jocurilor. Datorită tehnologiei de învățare a mașinilor, dispozitivul poate prezice o schimbare a temperaturii înainte de a se produce. Automat poate regla CPU-ul și GPU-ul, înainte de apariția unei căderi în rata de cadre. Asta înseamnă o vizualizare mai ușoară și o experiență mai plăcută pentru jocuri grafice intensive precum Fortnite.
Rece chiar și când este suprasolicitat.
Redarea jocurilor cu grafică intensă pentru perioade lungi de timp poate afecta procesorul și GPU-ul unui telefon. Pentru ca Note 9 să funcționeze constant la un nivel maxim, noul sistem de răcire trebuia să fie mai rapid și mai eficient. Sistemul de răcire cu carbon aflat în Note 9, permite dispozitivului să se răcească în timpul sesiunilor grele de jocuri. Sistemul, a fost introdus prima dată în Galaxy S7 și utilizează schimbări în ciclul apei pentru a disipa eficient căldura. Sistemul a fost îmbunătățit pentru Note 9 cu un „distribuitor termic” care disipă mult mai bine căldura. Samsung a încorporat o fibră de carbon îmbunătățită TIM (material de interfață termică) care transferă căldură de la procesor la distribuitorul termic cu o eficiență de 3,5 ori mai mare, mărind astfel conductivitatea termică. Împreună, aceste inovații permit lui Note 9 să ruleze fără probleme în timpul sesiunilor de jocuri extinse.
Un control mai bun pentru jucători.
Notificările prin telefon și prin mesaje text pot afecta cel mai mult jucătorul atunci când joacă pe un smartphone. Jocul Launcher, un hub unic pentru jocuri mobile de pe Galaxy Devices, este soluția pentru a rezolva astfel de probleme. Oferă instrumente și funcții inovatoare jucătorilor care pot să se concentreze pe deplin în cadrul sesiunilor de jocuri mobile. Nu trebuie să-și facă griji pentru notificări sau dacă ating ecranul neintenționat. Utilizatorii pot, de asemenea, să împărtășească modul de joc utilizând captura de ecran a lansatorului și funcțiile de înregistrare video. Jocul Launcher a fost îmbunătățit pentru Galaxy Note 9 și permite utilizatorilor să obțină mai mult din sesiunile de jocuri. Launcher pe Note 9 permite acum utilizatorilor să personalizeze setările de performanță pentru fiecare joc individual. Utilizatorii pot specifica rata cadrelor, rezoluția și nivelul de utilizare a bateriei pentru fiecare joc din colecția lor. În plus, Launcher are o funcție de ferestre pop-up, permițând jucătorilor să lanseze cu ușurință anumite aplicații. Se pot căuta sfaturi și trucuri câștigătoare pe YouTube sau partaja informații despre jocuri online – în timpul jocului.
Mai multă energie cu o baterie mai mare.
Bateria lui Galaxy Note 9 este cea mai puternică și mai sigură dintre cele oferite de Samsung. Oferă utilizatorilor o încărcare mai mult decât suficientă pentru a se bucura de multe ore de joc intense. Capacitatea de 4.000 mAh îl face potrivit pentru jocuri grafice intensive, care pot descărca foarte repede o baterie. Note 9 permite utilizatorilor să se bucure de jocul lor neîntrerupt, fără a privi permanent la nivelul bateriei. Nu trebuie să-și facă griji privind conectarea telefonului la un încărcător pentru a prelungi o sesiune de jocuri. Cu difuzoarele stereo reglate de AKG, Note 9 oferă jucătorilor sunete bogate pentru o experiență de neegalat. Galaxy Note 9 demonstrează că cel mai nou smartphone Samsung a fost conceput pentru cei care lucrează și joacă din greu.