Samsung Galaxy Note 20, au apărut opțiunile de culoare

654
Sursa Foto: androidauthority.com

Seria Samsung Galaxy Note 20 este la puține luni distanță de lansare. Planificată să apară în luna august alături de Samsung Galaxy Fold 2, despre seria Note 20 încep să apară tot mai multe informații. Acum, cea mai recentă scurgere ne-a oferit informații cu privire la culorile în care va fi disponibilă această serie Galaxy Note.

Samsung Galaxy Note 20 standard va fi disponibil în culorile gri, arămiu și verde – (gray, copper, green). Nu știm în acest moment dacă vor fi culori gen Aura Gray sau Cosmic Gray. Între timp, modelul mai mare Note 20+ este prevăzut să apară vopsit în negru și arămiu sau auriu – (copper, gold).

Culori cu trimitere la Galaxy Note 9 pe seria Note 20

Conform AndroidAuthority, culoarea cuprului sau cea aurie este o reminiscență a opțiunii de culoare metalică aflate pe Samsung Galaxy Note 9. Prin comparație, seria Note 10 a fost disponibilă în Aura Glow, Aura White, Aura Black și Aura Blue. Seria Samsung Galaxy S20 este disponibilă în Cosmic Black, Cosmic Gray, Cloud Blue, Cloud Pink și Aura Blue (în funcție de dispozitiv).

Prin această alegere a culorilor, Samsung pare să vrea să distingă modelele seriei Note 20 de seria Galaxy S20, care – cu excepția lui Samsung S20 Ultra – a venit în culori mai atrăgătoare. Desigur, acest lucru se potrivește și aspectului de afaceri pe care îl au dispozitivele Galaxy Note.

Va trebui să vedem efectiv culorile ce vor fi pe seria Note 20 înainte de a da un verdict sigur. Sigur că gustul în materie de culori, modă, mâncare sau orice altceva nu se discută. Dar parcă ultimele opțiuni de culoare mai eclectice sunt ceva mai atrăgătoare. Așadar, până la o confirmare din partea companiei Samsung, luăm această informație, chiar dacă din surse sigure, ca veridică.

LTPO (A low-temperature polycrystalline oxide) este un tip de afișaj plan cu temperatură scăzută, un mix de TPS LTPS și de TFT. Acest ecran duce la o economie de energie de ~15%. Un astfel de ecran se află pe Galaxy Watch Active 2. Tehnologia LTPO a fost lansată cu Apple Watch Seria 4.

Posibil ecran Samsung LTPO pe Note 20+

Aceasta nu este singura scurgere de informații despre seria Galaxy Note 20. Destul de recent am aflat că smartphone-urile vor avea și procesoare mai puternice și baterii mai mari. În plus, Note 20+ poate primi și primul ecran LTPO al companiei Samsung, care este mult mai economic. Între timp, primele presupuse fotografii cu Galaxy Note 20+ s-au scurs online săptămâna trecută.

Oricum, de acum încolo zvonurile despre seria Note 20 se vor intensifica și sperăm la mai multe informații. De câțiva ani atunci când Samsung prezintă efectiv noile smartphone-uri premium acestea nu mai au practic niciun secret.