Samsung oferă un Galaxy Note 8 sportivilor de la Jocurile Paralimpice

1040

Samsung a oferit mai mult de 4.000 de telefoane Galaxy Note 8 Olympic Edition pentru sportivii și oficialii prezenți la Olimpiada de Iarnă din Coreea de Sud. Va face la fel și pentru sportivii de la Jocurile Paralimpice. Samsung Electronics Co. a declarat că va distribui gratuit smartphone-uri Galaxy Note 8 participanților și oficialilor de la Jocurile Paralimpice de Iarnă de la PyeongChang, programate să înceapă săptămâna aceasta și care vor avea loc între 9-18 martie 2018.

Cu câteva săptămâni înainte de lansarea Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2018, Samsung a dezvăluit că a făcut un smartphone Galaxy Note 8 Olympic Edition, special dedicat Jocurilor Olimpice de Iarnă de la PyeongChang 2018 pentru a-și onora parteneriatul cu Comitetul Internațional Olimpic. Samsung este de mult timp un partener olimpic la nivel mondial și a făcut astfel de telefoane ediție limitată și în trecut.

Gigantul sud-coreean, partener oficial al Comitetului Internațional Paralimpic, a declarat că sportivii vor primi un pachet special cu Galaxy Note 8 Olympic Edition , împreună cu un încărcător wireless și o husă dedicată.

Compania intenționează, de asemenea, să deschidă opt zone Samsung în toate locațiile în care vor avea loc întreceri paralimpice, pentru a promova proiectul de marketing „Do You Can not„. Samsung și-a promovat produsele și în timpul Jocurilor Olimpice de Iarnă de luna trecută, atrăgând aproape 450.000 de vizitatori în zonele sale. Compania va actualiza, de asemenea, aplicația oficială pentru Jocurile Olimpice de Iarnă PyeongChang pentru a furniza informații despre evenimentele paralimpice. Aplicația va furniza informații în timp real cu privire la orarele, locul desfășurării, statutul de concurs și numărul de medalii câștigate de participanți la Jocurile Paralimpice. Aplicația a avut 1,28 milioane descărcări în timpul evenimentului de luna trecută.

Samsung lucrează îndeaproape cu Comitetul Internațional Paralimpic începând cu ediția de iarnă din 2006. Sperăm că spiritul evenimentului, care se concentrează pe depășirea limitelor și trecerea peste dizabilități, poate fi împărtășit lumii prin tehnologia inovatoare a companiei Samsung” a declarat Samsung.

Sunt mai mult de 550 de sportivi din întreaga lume care concurează pentru medalii și pentru a dovedi limitele posibilităților umane la Jocurile Paralimpice.

Jocurile Paralimpice sunt Jocurile Olimpice pentru sportivii cu handicap. Primele competiții sportive paralimpice au avut loc în anul 1948, în paralel cu Jocurile Olimpice. După 1960 Jocuri Paralimpice au fost organizate în mod regulat. Primele Jocuri Paralimpice de iarnă s-au organizat în Suedia în anul 1976.

Această ediție limitată Galaxy Note 8 Olympic Edition , nu este cu nimic diferită față de dispozitivul original în sine. Este același Galaxy Note 8, care a fost lansat anul trecut, dar cu câteva revizuiri vizuale care includ o sticlă albă, lucioasă, decorată cu simboluri olimpice sau paralimpice, pentru a sărbători jocurile de iarnă. Aceleași înscrisuri au fost puse și pe S Pen.

Dacă nu sunteți un atlet care a concurat la Olimpiada de Iarnă din Coreea de Sud, nu vă așteptați să găsiți această ediție limitată Galaxy Note 8 într-un magazin.

VIASamMobile
SURSĂYonhapNews