Samsung Galaxy Note 9 nu va mai fi actualizat lunar

483
Samsung Galaxy Note 9 nu va mai fi actualizat lunar
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Anul acesta a fost sfâșietor pentru fanii Samsung Galaxy Note, deoarece compania nu a lansat niciun dispozitiv Note nou. Compania spune că dorește să aducă funcționalitatea S-Pen pe alte dispozitive, a ajuns inclusiv pe Galaxy Z Fold 3. Deci, seria Galaxy Note 20 este probabil ultima din seria Galaxy Note pe care o puteți cumpăra acum. Și acum avem o altă veste tristă pentru fanii Galaxy Note. Compania a încheiat asistența software lunară pentru Samsung Galaxy Note 9, un smartphone care a debutat în 2018.

Samsung Galaxy Note 8 a fost unul dintre cele mai bune dispozitive Note produse de Samsung. Succesorul său, Samsung Galaxy Note 9, a venit cu upgrade-uri frumoase, făcându-l un dispozitiv excelent din seria Note. Cu toate acestea, acum, în 2021, Samsung a decis să retrogradeze suportul de actualizare pentru Galaxy Note 9. A fost mutat de la actualizări lunare la un program de asistență pentru actualizarea trimestrială.

Samsung Galaxy Note 9 va primi actualizări de securitate trimestrial

Aceasta înseamnă că, de acum înainte, Galaxy Note 9 va primi o actualizare la fiecare patru luni. Ultima actualizare pentru Samsung Galaxy Note 9 a venit sub forma unui patch de securitate august 2021. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră pentru Galaxy Note 9! Această nouă modificare a programului de asistență pentru actualizările de securitate a fost reflectată pe pagina Samsung „Work Scope”.

Pentru mai multe informații despre această nouă modificare a programului de asistență pentru actualizare, puteți accesa pagina Samsung „Work Scope” . Telefonul va rămâne probabil cu suport trimestrial de actualizare încă un an, după care va fi trecut la suportul de actualizare semestrial. Apoi, încă un an după aceea, suportul pentru actualizare se va încheia în întregime pentru Note 9. Ei bine, Galaxy Note 9 nu este singurul telefon Samsung care se confruntă cu această retrogradare în ceea ce privește actualizarea.

Galaxy Note FE este telefonul Samsung Galaxy Note 7, cu probleme de baterie, renovat de Samsung. Galaxy Note 7 FE a fost realizat utilizând piese din Note 7, în special din telefoanele nedeschise și nevândute ale dispozitivului original.

Conform AndroidHeadlines, Galaxy A03s și Galaxy F42 5G au fost adăugate la lista de asistență trimestrială. În timp ce, pe partea opusă, Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 au fost adăugate la lista de asistență pentru actualizarea lunară, împreună cu Galaxy A52s 5G. Samsung a mutat, de asemenea, Galaxy A10s la programul bianual.

Nu în ultimul rând, suportul pentru actualizare pentru Galaxy S8 Lite și Galaxy Note FE a fost abandonat în totalitate. Deci, dacă dețineți oricare dintre dispozitivele Galaxy S8 Lite și Note FE, acestea nu vor mai primi actualizări noi de acum înainte. Această schimbare este de înțeles, pe măsură ce dispozitivele devin mai vechi pentru Samsung devine dificil să le mențină actualizate.