Samsung ar putea lansa un Galaxy Note alături de seria Galaxy S22

321
Samsung ar putea lansa un Galaxy Note alaturi de seria Galaxy S22
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Din informațiile recente știm că perspectivele lansării de către Samsung a unui nou Galaxy Note în acest an sunt slabe. În ultimul timp am aflat că Samsung Galaxy S22 Ultra va fi livrat cu un slot pentru stiloul S Pen. Au fost și sunt speculații că Galaxy S22 Ultra este programat să fie, din toate punctele de vedere, înlocuitorul de facto al Galaxy Note. Acum, o nouă informație duce această presupunere la un nou nivel.

Cunoscutul leaker @Chunvn8888, via SamMobile, ne spune că Samsung schimbă lucrurile puțin de data asta. Modelul Galaxy S22 va rămâne așa cum este, în timp ce Galaxy S22+ ar putea fi redenumit Galaxy S22 Pro. Asta ne lasă cu Galaxy S22 Ultra care se pare că va fi foarte apropiat de Galaxy Note 22 Ultra. Poate chiar lansat ca Note 22 Ultra! Samsung ar putea fuziona în cele din urmă linia de smartphone-uri Galaxy S și Galaxy Note în următorul an.

Galaxy S22 Ultra foarte apropiat de Galaxy Note 22 Ultra

Acum, aceasta este o informație care trebuie întoarsă pe toate părțile. Pentru început, dacă Galaxy S22 Ultra va fi într-adevăr lansat ca Galaxy Note 22 Ultra, de ce nu au existat informații despre el nicăieri? Ar putea fi o schimbare de ultim moment, care este menită să ne surprindă pe toți.

În al doilea rând, numele Galaxy Note 22 Ultra implică existența unui Galaxy Note 22 obișnuit. Este puțin probabil ca Samsung să lanseze patru smartphone-uri simultan; cu atât mai puțin atunci când suntem în plină criză globală de semiconductori. Dar, poate fi în același timp doar o speculație a tipsterului sus amintit. Poate că „Galaxy Note 22 Ultra” este doar modul în care angajații Samsung se referă la Galaxy S22 Ultra.

Un tipster este o persoană care oferă în mod regulat informații cu privire la unele evenimente din diverse domenii. În mai multe țări tipsterul oferă jurnaliștilor informații care implică vedete, deseori în schimbul banilor.

Deși acest argument este strict semantic, el pune seria Galaxy S22 sub seria Galaxy Note, datorită diferențelor de specificații dintre Galaxy S22 Pro / + și Galaxy Note 22 Ultra. Cu toate acestea, existența unui Galaxy Note 22 Ultra este în conformitate cu informațiile anterioare. Toate aceste zvonuri și informații speculau că Samsung ar îmbina seria Galaxy S și Galaxy Note. În plus viitoarea serie ar fi completată cu un siloz S-Pen încorporat pentru o experiență tip Note.