Samsung Galaxy Ring va fi lansat în mai multe dimensiuni

201
Samsung Galaxy Ring
Sursa foto: androidheadlines.com

În timpul lansării seriei Galaxy S24 Samsung și-a tachinat și viitorul inel inteligent. Denumit în mod adecvat Samsung Galaxy Ring, este un tracker de fitness și sănătate pe care îl poți purta pe deget. Cu toate acestea, compania nu a dezvăluit prea multe despre specificațiile și caracteristicile produsului. Am văzut recent designului modelului de prima generație și Samsung a confirmat că inelul va veni în curând.

Analistul de tehnologie Avi Greengart, care a lucrat pentru Intel și JupiterResearch, susține că a câștigat recent experiență practică cu prototipurile oficiale Samsung ale Galaxy Ring. Compania nu i-a permis să facă poze, așa că teaserul de la Galaxy Unpacked rămâne singurul aspect vizual al produsului. Cu toate acestea, analistul mai are ceva de împărtășit. El spune că inelul vine în „multe” dimensiuni și este „ridicol de” ușor.

Potrivit Androidheadlines, Avi Greengart a confirmat că Samsung Galaxy Ring va veni în trei culori și va fi disponibil în dimensiuni de “până la 13” (13 este o mărime din SUA echivalentă cu 22,33 mm diametru). Inelul de dimensiunea cea mai mare va fi cel mai greu. Se pare că Samsung a lucrat pentru a face inelul confortabil de purtat indiferent de dimensiune. TM Roh, șeful Samsung MX a sugerat recent că inelul va fi un tracker de fitness complet pentru persoanele care nu se simt confortabil să poarte ceasurile inteligente în timp ce dorm.

Teaserul Samsung a sugerat prezența unui monitor de ritm cardiac în interiorul lui Samsung Galaxy Ring. Am văzut și pini pogo pentru încărcare. Inelul va include monitorizarea oxigenului din sânge, urmărirea somnului, urmărirea activității și multe funcții de sănătate. Cu toate acestea, nu este clar dacă toate dimensiunile vor oferi același set de caracteristici sau dacă cele mai mici vor pierde câteva. De asemenea, inele mai mari ar putea avea baterii mai mari.

Cele mai vechi inele din lume găsite până în prezent aparțin perioadei paleolitice și provin din situl Pavlov din Republica Cehă. Au fost făcute pentru purtat și troc. Sunt inele făcute din os de mamut și au o vechime de aproximativ 21.000 de ani.

În ceea ce privește data lansării, știm este că Samsung intenționează să aducă pe piață Galaxy Ring „mai târziu în acest an”. Detaliile de preț sunt încă un mister. Dacă vom primi un anunț oficial în timpul lansării lui Fold 6 și Flip 6, doar timpul ne va spune. Noile piese pliabile ar trebui să sosească la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii august. S-ar putea să auzim mai multe despre viitorul inel inteligent, primul produs de acest gen al Samsung, în lunile următoare.