Samsung Galaxy Ring amintit și el după lansarea seriei Galaxy S24

217
Samsung Galaxy Ring
Sursa foto: via gizmochina.com

Evenimentul Samsung Galaxy Unpacked a avut în prim plan lansarea seriei Galaxy S24 cu Galaxy AI la bord. Chiar dacă nu am avut parte de alte dispozitive, spre sfârșitul evenimentului, gigantul sud-coreean a tachinat viitorul său inel inteligent. Din păcate, compania coreeană nu a dezvăluit nimic semnificativ despre Samsung Galaxy Ring.

În timpul evenimentului Galaxy Unpacked din SUA, când Samsung vorbea despre funcțiile Samsung Health noi și viitoare, un cercetător de la Samsung Research a amintit și despre un tip complet nou de gadget inteligent: Galaxy Ring! Au mai fost până acum zvonuri despre un inel inteligent Samsung, dar fără a afla lucruri concrete despre el.

Deci, ce a spus Samsung despre Galaxy Ring? Samsung a susținut că este un dispozitiv „de ultimă oră” și „un dispozitiv puternic și accesibil pentru sănătate și bunăstare, aici pentru a schimba forma sănătății viitoare, așa cum poate doar Samsung”. A fost anunțat de dr. Matthew Wiggins, un om de știință în cercetare clinică la Samsung Research. Deci cam atât știm despre Galaxy Ring. Este un mister total în jurul său, lucru ce nu s-a mai întâmplat din partea Samsung, de mult timp. O situație asemănătoare a fost cu Galaxy Fold, când au transpirat foarte puține lucruri despre acel pliabil.

În ceea ce privește aspectul, teaserul lui Galaxy Ring sugerează că ar putea fi de culoare neagră. Samsung va confirma detaliile tehnice și disponibilitatea Galaxy Ring la sfârșitul acestui an. Potrivit GizmoChina, se așteaptă să rivalizeze cu inele inteligente aflate deja pe piață precum Oura și Evie.

Evie Ring este un inel inteligent produs de compania Movano Health. Movano este fondată în 2018 și are sediul în Pleasanton, California, SUA. Evie Ring urmărește automat somnul, ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge și pașii.

Următorul eveniment major al Samsung din acest an, al doilea Galaxy Unpacked, va avea loc cândva în iulie/august. Acolo vom vedea următoarele telefoane pliabile Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6. Cum Samsung a spus că va confirma detaliile tehnice și disponibilitatea acolo, este posibil ca inelul Samsung Galaxy Ring să devină oficial alături de noile pliabile.

Conform zvonurilor anterioare, Samsung Galaxy Ring poate veni cu suport pentru EKG și comenzi smart home. Conform unui brevet Samsung din februarie 2023, primul inel inteligent al Samsung va suporta urmărirea, măsurarea, monitorizarea și încărcarea informațiilor legate de sănătate, fitness și somn. În plus, Samsung poate încorpora unele funcții AI în primul său inel inteligent.