Samsung a prezentat inelul Galaxy Ring la MWC 2024 Barcelona

151
Samsung Galaxy Ring everyday wellness
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung a făcut în sfârșit mai multă lumină asupra inelului său inteligent Galaxy Ring. Compania și-a adus foarte așteptatul Galaxy Ring la Mobile World Congress (MWC) 2024, care se desfășoară în prezent la Barcelona. De asemenea, a distribuit mai multe informații despre acesta și a planificat o lansare oficială spre sfârșitul acestui an.

De mai mult timp inelul inteligent a fost în știri, perioada de cercetare și dezvoltare a durat destul de mult. Cu ocazia Galaxy Unpacked 2024 – evenimentul de lansare a seriei Galaxy S24 – a fost tachinat și acest inel. Compania nu a intrat în detalii despre specificațiile și caracteristicile sale, dar a spus că inelul este pe drum. Chiar înainte de debutul MWC 2024 Barcelona am scris că inelul va fi prezent aici, iar acest lucru s-a întâmplat. Galaxy Ring a debutat la mega-evenimentul de la Barcelona.

Potrivit Samsung, Galaxy Ring aduce „inovațiile acumulate” în starea de bine de zi cu zi în cea mai mică formă pentru „purtare confortabilă 24/7”. Designul său ușor permite utilizatorilor să poarte dispozitivul în timp ce dorm. Astfel pot înlocui ceasurile lor mai voluminoase, obținând în același timp aceleași informații despre sănătate, potrivit AndroidHeadlines. Samsung spune că inelul oferă utilizatorilor „cu o perspectivă mai bună și mai multe moduri de a se înțelege pe ei înșiși zi și noapte”.

Datorită conectivității perfecte cu alte dispozitive Galaxy și sincronizării cu Samsung Health, Galaxy Ring aduce o experiență de neegalat călătoriei de sănătate. Toate valorile dvs. de sănătate vor fi ușor accesibile în aplicația Samsung Health de pe smartphone-ul conectat. Samsung își propune să creeze o „platformă digitală de wellness mai conectată, integrată și fără întreruperi” cu ajutorul Galaxy Ring.

Platina este un metal de culoare gri-argintiu, strălucitor, ductil, maleabil și dens. Este de aproximativ 20 de ori mai rară decât aurul. Procentul de platină găsit în meteoriți și roci lunare este mai mare decât procentul găsit pe Pământ.

Gigantul sud-coreean nu a divulgat mai multe detalii despre hardware-ul și caracteristicile de sănătate ale inelului. Cu toate acestea, am aflat că inelul are o formă ușor concavă și vine în culorile argintiu platină, negru ceramic și auriu. Este disponibil în mărimi de la 5 la 13, ceea ce înseamnă nouă opțiuni de mărime diferite. Galaxy Ring mai mare va avea o baterie mai mare, a confirmat VP-ul Samsung și șeful echipei de sănătate digitală, dr. Hon Pak.

În interior se află diverși senzori, responsabili cu colectarea datelor de sănătate care vor fi apoi trimise către Samsung Health. Pentru a face acest lucru, firma a integrat toate inovațiile sale în acest domeniu într-un inel de lumină suficient pentru a fi purtat la orice oră din zi sau din noapte, făcându-l astfel mai confortabil decât un ceas conectat.

Sursă foto: AndroidPolice

În ceea ce privește caracteristicile de sănătate, Galaxy Ring va oferi „informații despre somn bazate pe ritmul cardiac, mișcarea și indicatorii respiratori”. De asemenea, va urmări ciclurile menstruale pentru femei și va prezice perioada de fertilitate. Ceasurile inteligente de la Samsung fac deja asta și aceeași funcție vine pe Ring. Vă puteți aștepta la mai multe caracteristici de sănătate. Totuși, prețul este în acest moment un mister.

Samsung a spus că Galaxy Ring va ajunge pe piață „mai târziu în acest an”. Compania nu a fost precisă cu privire la data lansării sale. Cu toate acestea, zvonurile spun că modelul de prima generație va debuta alături de pliabilele Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6. Noile dispozitive pliabile sunt așteptate să sosească la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii august. S-ar putea să auzim mai multe despre toate aceste produse în următoarele luni, deoarece Samsung se pregătește să le aducă pe piață.