Acasă Stiri Următorul smartphone Samsung Galaxy S Active este în lucru

Următorul smartphone Samsung Galaxy S Active este în lucru

Samsung a lansat mai multe variante de Galaxy Active pentru telefoanele sale emblematice. Acum avem informații despre un viitor smartphone robust Samsung Galaxy S Active, care conform AndroidHeadlines, este în drum spre operatorul american de telefonie mobilă AT&T. Samsung a lansat deja un smartphone rezistent anul acesta, dar Galaxy XCover 4s este un dispozitiv mid-range.

Pe lângă imagini, avem foarte puține informații despre acest telefon, deși asta nu înseamnă că nu se știe nimic despre el. De exemplu, acest telefon a fost reperat la începutul anului la MWC 2019. La acea vreme se spunea despre telefon ca este un Samsung Galaxy S9 Active, dar parcă în șoaptă, nu destul de convingător. Cu alte cuvinte, se baza pe multe dintre specificațiile lui Galaxy S9, dar avea un design complet diferit în comparație cu linia emblematică Galaxy S9.

Un nou Samsung Galaxy Active, nu va fi un S10 și nici un Galaxy S9

Deși un aspect și mai accidentat a făcut parte din linia de smartphone-uri „Active” în trecut, acestă versiune Active semăna într-o oarecare măsură cu un smartphone din seria Samsung Galaxy S. Cu toate acestea, spre deosebire de smartphone-urile Active anterioare, noul Galaxy Active nu se va baza pe un Samsung Galaxy S existent. Nu va fi o versiune robustă a Galaxy S10 și nici a lui Samsung Galaxy S9.

Informația de la începutul anului a sugerat că Galaxy S9 Active așteptat să fi fost oarecum reconstituit pentru a fi utilizat de către cei din afara pieței generale de consum. Un telefon mai robust destinat utilizării guvernului și agențiilor guvernamentale, cum ar fi departamentele de pompieri și / sau poliție. La vremea respectivă, nu a existat nicio mențiune specifică că acest dispozitiv va ajunge în Statele Unite.

AT&T Inc. – American Telephone and Telegraph Corporation este cea mai mare companie de telecomunicații din Statele Unite ale Americii. AT&T își are originea în Bell Telephone Company, fondată de Alexander Graham Bell după inventarea telefonului.

Acum acest lucru pare a se fi schimbat, având în vedere că fotografiile oficiale evidențiază o variantă specifică pentru AT&T. Mai mult decât atât, din ce vedem pe ecran apare o dată „9 august”. Acest lucru ar putea sugera că telefonul este la câteva săptămâni de la a fi anunțat și lansat în SUA. Această dată este foarte apropiată de ziua în care Samsung va dezvălui seria Galaxy Note 10. Samsung ar putea de asemenea să dezvăluie tot atunci și noul smartwatch Galaxy Watch Active 2.

Posibil ecran de 5,2 inch pe viitorul Galaxy Active

Desigur, este puțin probabil ca acest dispozitiv să fie anunțat în același eveniment. Rămâne de văzut dacă noul smartphone Samsung Galaxy S Active va deveni sau nu disponibil publicului larg. AT&T și rețeaua sa de răspuns FirstNet pare o destinație mult mai probabilă și acest lucru ar putea explica de ce data de pe telefon este diferită de cea a lansării lui Galaxy Note 10. Până la urmă, dacă nu este pus la dispoziția publicului larg, atunci nu există niciun motiv pentru Samsung sau AT&T să lanseze dispozitivul în același timp.

Știm că acest telefon este un dispozitiv cu numărul de model „SM-G889A” certificat de FCC la începutul lunii iulie. Acum suntem siguri că listarea comisiei federale americane FCC este pentru această variantă destinată AT&T a telefonului.

Informațiile din februarie de la MWC 2019 au indicat un ecran de 5,2 inch cu o rezoluție de 2540 x 1440. Avea Android 8.1 Oreo, acum deja mai vechi, un Exynos 9610 și o baterie de 4.500 mAh. O camera față de 8 MP și în spate o cameră 12 MP, care, în principiu, este configurarea foto a lui Galaxy S9. După cum se poate observa în imagine, senzorul de amprentă este situat lângă camera din spate pe acest Samsung Galaxy S Active.

Dacă această variantă AT&T este aceeași telefon cu cel de atunci, vom vedea pe 9 august.

Stiri

Samsung pe locul doi anul trecut în India, dar pierde puțin teren

Încep să apară cotele de piață la vânzările de smartphone-uri din ultimele trei luni ale anului 2019. Cu ajutorul acestor putem vedea...

Galaxy Note 20, o scurgere a unui proiect de design arată modulul foto

Anul trecut, primele scurgeri de informații despre Galaxy Note 10 au început să apară mult mai devreme decât era prevăzut. Dar acum,...

Galaxy Fold 2 în trimestrul doi 2019 după Z Flip, noi confirmări despre el

Să începem cu o certitudine: Galaxy Z Flip nu este succesorul lui Galaxy Fold, primul telefon pliabil Samsung. Am înțeles acest lucru...

Comparație Samsung Galaxy Tab S6 vs Samsung Galaxy Tab S5e

Cu Galaxy Tab S6 și Galaxy Tab S5e, Samsung a lansat anul trecut două excelente tablete high-end, care sunt foarte similare la...

Actualizarea seriei Galaxy S9 cu Android 10 disponibilă în februarie

Samsung și-a actualizat foaia de parcurs pentru actualizarea cu sistemul de operare Android 10 în multe țări. Cu această ocazie am aflat...

Samsung Galaxy M31 certificat Bluetooth, lansarea pare iminentă

Samsung Galaxy M31 a fost certificat de Bluetooth SIG cu numărul de model SM-M315F / DS și SM-M315F / DSN. Acest lucru...

Un nou set cu cască – Samsung Odyssey Mixed Reality (2020)

Gigantul tech Samsung a fost de mai mulți ani activ pe piața căștilor VR / AR. În octombrie 2017, a fost anunțat...