Samsung este sponsor al Jocurilor Olimpice din 1998 și va sponsoriza în continuare olimpiadele până în 2028. Respectând o tradiție, Samsung lansează câte o ediție specială din ultimul său model high-end cu ocazia Jocurilor Olimpice. În acest an, Samsung Galaxy S10+ Olympic Edition va îmbrăca haine albe, versiunea Prism White va avea logo-ul Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020 pe spate.

Samsung a lansat Galaxy S10+ Olympic Games Edition în Japonia, înaintea Jocurilor Olimpice de vară din Japonia în 2020. Gigantul high-tech a lansat mai multe telefoane din seria Olympic Edition cu ocazia ultimelor Olimpiade. În anul 2018 a fost lansat Galaxy Note 8 Olympic Edition la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeongchang. Galaxy Note 3 Olympic Edition a fost lansat în 2014, Samsung Galaxy S7 Olympic Edition a fost lansat la Jocurile Olimpice din Brazilia din 2016.

Samsung Galaxy S10+ Olympic Edition va fi disponibil prin operatorul de telefonie din japonia NTT Docomo, potrivit site-ului NttDocomo. În afară de culoare Prism White și un logo al Jocurilor Olimpice de la Tokyo pe partea din spate, acesta va avea specificații identice cu telefonul normal Galaxy S10+. Smartphone-ul Olympic Edition vine într-un pachet ce include un set de căști wireless Samsung Galaxy Buds special concepute pentru această ocazie.

Galaxy S10+ Olympic Edition va fi la vânzare doar în Japonia

Versiunea Samsung Galaxy S10+ Olympic Edition va fi disponibilă în Japonia, la un preț de 110.000 yeni japonezi, aproximativ 1.000 USD. Ediția olimpică a lui Galaxy S10 este disponibilă la precomandă începând cu 16 mai 2019, până în ziua anterioară lansării la vânzare. Data de începere a vânzărilor este programată pentru sfârșitul lunii iulie 2019.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Deviza Jocurilor Olimpice este: Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă! Sunt cuvintele lui Pierre de Coubertin pedagog și istoric francez, fondatorul Comitetului Internațional Olimpic și părintele Jocurilor Olimpice moderne. Jocurile Olimpice au fost reluate în anul 1986 la Atena iar Coubertin a avut un rol esențial în organizarea lor.[/vc_message]

Doar 10.000 de unități din Galaxy S10+ Olympic Edition vor fi fabricate. Nu este clar dacă acest model va fi disponibil în afara Japoniei, dar sunt șanse mari să nu se întâmple acest lucru. Aproape sigur Samsung va oferi și un conținut special pe acest smartphone în timpul Jocurilor Olimpice. La ediția precedentă a lansat aplicații special dedicate Olimpiadei și a difuzat jocurile în VR.

Conform site-ului FoneArena, specificațiile sunt asemănătoare cu originalul Galaxy S10+. Un ecran QHD+ Dynamic AMOLED de 6,4 inch, procesor Snapdragon 855, memorie RAM de 8 GB, stocare de 128 GB și Android 9 Pie. Camera foto principală de 12 MP cu Dual Pixel și Dual Aperture, una de 16 MP Ultra Wide Lens (de 123°) și una de 12 MP cu teleobiectiv. Frontal două camere de 10 și 8 MP. Are o baterie de 4.100 mAh cu suport pentru încărcare atât la încărcarea prin cablu cât și fără fir și Wireless PowerShare.

[vc_btn title=”Verifică Disponibilitate și Preț – Galaxy S10 Plus ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fl.profitshare.ro%2Fl%2F5798725||target:%20_blank|rel:nofollow”]