Posibil ca povestea lui Samsung Galaxy S21 FE să fi ajuns la final

358
Posibil ca povestea lui Galaxy S21 FE sa fi ajuns la final
Sursa Foto: @ OnLeaks

Au existat o mulțime de mistere în jurul lansării lui Samsung Galaxy S21 FE din cauza lipsei de semiconductori. Dispozitivul ar fi trebuit să sosească pentru prima dată în august, alături de noile pliabile Galaxy, dar acest lucru nu s-a întâmplat. În luna septembrie s-a zvonit că luna de lansare va fi octombrie. După toate acestea, se pare că Samsung ar fi decis să nu lanseze deloc pe Galaxy S21 Fan Edition.

Mai nou, conform AndroidPolice, Samsung a eliminat toate referințele la numărul de model SM-G990B, alias Galaxy S21 FE, de pe paginile sale de asistență din Hong Kong, Singapore, Africa de Sud, Levant și alte regiuni. De obicei Samsung lansează pagini de asistență live înainte de lansarea iminentă a unui dispozitiv. Deci, este neobișnuit ca Samsung să le retragă acum.

Cel mai probabil Samsung Galaxy S21 FE nu va mai vedea lumina zilei

Această mișcare vine le câteva zile după ce am aflat că Samsung a anulat evenimentul de lansare pentru Samsung Galaxy S21 FE. Acest Galaxy Unpacked trebuia să aibă loc la jumătatea lunii octombrie, dar a fost anulat. Samsung, la fel ca multe alte companii, a fost puternic lovit de lipsa semiconductoarelor la nivel mondial. Au suferit din această cauză nu numai modelele Samsung emblematice, dar și modelele din celelalte serii.

Cu Galaxy Z Flip 3 care se vinde mai bine decât se aștepta, este posibil ca Samsung să fi decis să nu se deranjeze cu Galaxy S21 FE și să-și direcționeze resursele către acest telefon pliabil. La urma urmei, Galaxy S21 FE s-a zvonit că ar folosi același procesor Snapdragon 888 care alimentează pe Z Flip 3.

Levant este o regiune geografică nedefinită precis care se referă la o mare parte a Orientului Mijlociu. Cipru, Egipt, Irak, Israel, Iordania, Liban, Palestina, Siria și Turcia sunt considerate țări care fac parte din Levant.

Cu atât mai ciudată este această anulare cu cât Galaxy S21 FE a primit și aprobarea Comisiei Federale de Comunicații. Documentele FCC arată că Galaxy S21 FE a fost fabricat în Vietnam și a fost testat între 24 și 31 august. Certificatul FCC a fost emis pe 2 septembrie. Conform FCC, cutia telefonului Fan Edition trebuia să includă o pereche de căști, un cablu de date și un încărcător de 25W cu număr de model EP-TA800.

Samsung nu a lansat o serie Galaxy Note 21 anul acesta din cauza penuriei de semiconductori. Acum, același motiv este invocat și pentru Galaxy S21 FE. Probabil că nu va exista niciun anunț oficial de la Samsung cu privire la această anulare. Deci, doar timpul ne va spune dacă primim sau nu un nou telefon din seria Galaxy S21 destinat fanilor.