Samsung Galaxy S21 FE va fi lansat alături de seria Galaxy S22

393
Samsung Galaxy S21 FE va fi lansat alaturi de seria Galaxy S22
Sursa Foto: @ OnLeaks

A existat și există foarte multă confuzie în jurul lansării lui Samsung Galaxy S21 FE. Anterior, s-a zvonit că Samsung își va lansa flagship-ul la prețuri accesibile pe anumite piețe în octombrie sau noiembrie 2021. Ulterior am aflat că Samsung și-a anulat planurile de a lansa acest telefon Fan Edition cu totul. S-a spus că lansarea a fost anulată din cauza cererii mari pentru telefoanele pliabile din seria Galaxy Z, coroborate cu lipsa actuală de cipuri.

Acum, o nouă informație susține că lansarea lui Galaxy S21 FE va avea loc. Suntem deja în ceață totală! Sigur că niciuna din aceste informații nu a fost confirmată de Samsung până acum. Un cunoscut tipster, unde pe contul său de Twitter tronează un cap de pisică rusească albastră ca avatar – Ice Universe, susține că lansarea lui Galaxy S21 FE este programată să aibă loc la sfârșitul acestui an sau începutul lui 2022.

Samsung Galaxy S21 FE va fi lansat în decembrie 2021 / ianuareie 2022

Tipsterul notează că dispozitivul va fi lansat alături de seria Galaxy S22 în decembrie 2021. Dacă nu în decembrie, Samsung va găzdui evenimentul de lansare în ianuarie, conform MySmartPrice. Deja nu mai știm ce să credem, dar astea sunt informațiile preluare de toate site-urile din domeniu. Lansarea lui Galaxy S21 Fan Edition rămâne în continuare un mare mister.

Universul de Ghiață – Ice Universe, nu a dezvăluit data efectivă a lansării dispozitivelor. Ar fi destul de ciudat ca Samsung să dezvăluie pe Galaxy S21 FE alături de seria sa emblematică de ultimă generație. Cu toate acestea, Google a făcut ceva similar în trecut cu lansarea lui Pixel 4a 5G alături de Google Pixel 5 5G.

Ice Universe este un fost angajat Samsung. El își postează informațiile pe Twitter și pe Weibo. Este o sursă serioasă și des citată de mass-media privind telefoanele Samsung. Informațiile sale sunt de cele mai multe ori confirmate.

Este puțin probabil ca atât Galaxy S21 FE, cât și seria Galaxy S22 să fie lansate în același timp în ianuarie. O diferență de o lună între cele două ar mai avea ceva sens. De asemenea, știm că Samsung Galaxy S21 FE va avea o disponibilitate limitată la lansare. Samsung nu a confirmat momentan niciun detaliu cu privire la lansarea sau anularea lui Galaxy S21 FE. Prin urmare, suntem reticenți în privința noii informații. Prea s-au spus deja multe, poate prea multe, despre S21 FE.

Conform informațiilor anterioare, Galaxy S21 FE va avea un ecran de 6,5 inch (16,51 cm) cu rezoluția 1080 x 2400 și o rată de refresh de 120Hz. Telefonul va avea un procesor Snapdragon 888 sau un Exynos 2100, în funcție de regiunea de lansare. O baterie de 4.500mAh cu suport de încărcare rapidă de 25W, va furniza curentul electric necesar funcționării.