Samsung poate lansa seria Galaxy S22 la sfârșitul anului

480
Samsung poate lansa seria Galaxy S22 la sfarsitul anului
Sursa Foto: letsgodigital.org

Ultimele informații din Coreea de Sud susțin că Samsung ar putea lansa seria Galaxy S22 la sfârșitul acestui an. Potrivit sursei, Samsung a dat ordine partenerilor și furnizorilor săi să intensifice lucrul la componentele pentru seria Galaxy S22. Până acum știm că viitoarea serie emblematică Samsung Galaxy S22 va fi lansat în luna ianuarie 2022.

Conform sursei citate de TizenHelp, furnizorii Samsung vor începe să producă o parte din următoarele telefoane emblematice la sfârșitul lunii octombrie sau începutul lunii noiembrie. Dacă acest lucru este adevărat, atunci șansele pentru lansarea seriei Galaxy S22 – Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra – la sfârșitul acestui an sunt mari.

Seria Galaxy S22 poate fi lansată în decembrie 2021

Probabil cu această mutare, Samsung vrea să deranjeze vânzările seriei Apple iPhone 13, care ar putea fi lansată într-o lună sau două. Sunt informații că noua serie Apple va suferi întârzieri, la fel ca anul trecut. Și în 2020 seria Apple iPhone 12 a avut serioase întârzieri cauzate de lipsa de cipuri. Apple nu produce efectiv cipuri, doar le proiectează. Acestea sunt produce de TSMC sau Qualcomm.

Revenid la seria Galaxy S22, știm că unii subcontractanți Samsung și-au început deja activitatea de producție a unor piese. Seria Galaxy S21 a fost lansată la sfârșitul lunii ianuarie, iar seria Galaxy S20 a fost lansată în martie.

Primul iPhone fost anunțat de către Steve Jobs, fost CEO al Apple, în timpul discursului său de la Macworld Conference & Expo de la 9 ianuarie 2007. Primul iPhone a fost lansat în SUA în data de 29 iunie 2007.

Acum, această strategie este de a atrage unii clienți de iPhone 13 de la Apple și de a crește vânzările următoarelor nave emblematice. În primul trimestru al anului 2021, Samsung a înregistrat vânzări globale puternice de Galaxy S21, învingând Apple, deci ar putea funcționa și de această dată.

Zvonurile sunt destul de multe despre smartphone-urile Galaxy S22. Se așteaptă ca dispozitivele să se împacheteze procesoare Samsung Exynos 2200 sau Qualcomm Snapdragon 898. Galaxy S22+ ar avea o cameră de 50MP cu unghi ultra-larg și zoom optic de 3x. Galaxy S22 Ultra va fi echipat cu o cameră principală de 108MP. Se spune că de această dată unele piețe precum India vor primi variantele Galaxy S22 alimentate de Snapdragon 898.