Samsung Galaxy S21 FE 4G posibil lansat în scurt timp!

276
Samsung Galaxy S21 FE 4G
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung ar putea lansa un nou flagship Galaxy din seria FE (Fan Edition) în curând. Nu, nu este Galaxy S22 FE, dar compania are un presupus Samsung Galaxy S21 FE 4G în lucru în stadiu avansat. Telefonul este deja listat la câțiva retaileri europeni, complet cu specificațiile cheie. Dispozitivul a început să aibă pagini de asistență pe site-urile web oficiale Samsung și a primit recent certificarea Bluetooth SIG.

Conform site-urlior de vânzare cu amănuntul, noul Samsung Galaxy S21 FE 4G va trece la procesorul Qualcomm Snapdragon 720G. Acesta este un downgrade față de Snapdragon 888 sau Exynos 2100 găsit pe modelul existent. Este posibil ca Samsung să caute să facă un model Galaxy și mai ieftin cu această conectivitate celulară 4G (LTE).

În afară de procesorul mai puțin puternic, nu se mai schimbă mare lucru pe noul Galaxy S21 FE, totuși. Dispozitivul are în continuare un ecran FHD+ de 6,4 inch (16,26 cm) și vine cu 6 / 8 GB de RAM și 128 / 256GB spațiu de stocare. Modulul foto spate are în componență o cameră principală de 12 megapixeli, un obiectiv ultra-wide de 12MP și o cameră cu zoom teleobiectiv de 8MP. Este neschimbat față de actualul Samsung Galaxy S21 FE 5G, potrivit AndroidHeadlines. La fel și camera selfie de 32 megapixeli și bateria de 4.500 mAh. Opțiunile de culoare sunt de asemenea aceleași: gri, violet, verde și alb.

Samsung Galaxy S21 FE 4G aproape de lansare

Lansarea lui Galaxy S21 FE a fost nimic mai puțin decât un rollercoaster anul trecut. La un moment dat, telefonul părea să fie lansat pe piață, în celălalt moment, au apărut informații că ar fi fost amânat sau poate anulat. Samsung a lansat în cele din urmă flagship-ul în ianuarie, cu o lună înainte de seria Galaxy S22.

Numele lunii ianuarie vine de la zeul Ianus din mitologia romană, zeu cu două fețe, zeul începuturilor și tranzițiilor. Luna Ianuarie a fost introdusă în calendarul roman în jurul anului 700 î.Hr. Până atunci anul avea doar zece luni (304 zile).

Modelul de bază Galaxy S22 a început de la 800 euro, cu 100 de euro mai mult decât a perceput Samsung pentru Galaxy S21 FE. Ca atare, acesta din urmă a fost greu de recomandat oricui, cu excepția fanilor ce voiau neapărat unul.

Se pare că, deloc surprinzător, pentru Samsung este greu să vândă pe Galaxy S21 FE 5G la prețul actual. Este posibil ca gigantul tech să caute acum să-l facă mai ieftin cu unele modificări hardware, adică un procesor mai puțin puternic. Va fi interesant de văzut cât de jos poate merge compania cu prețul acestui Samsung Galaxy S21 FE 4G.

Peste puțin timp vom primi pe Samsung Galaxy Z Fold 4 și Samsung Galaxy Z Flip 4. Deci, dacă vine un nou Galaxy S21 FE, este posibil ca Samsung să nu dorească să-l lanseze prea aproape de noile pliabile. Este totuși un smartphone emblematic. Ar trebui să auzim mai multe despre telefon, inclusiv despre preț și detalii despre disponibilitate în zilele următoare.