Samsung Galaxy S21 FE cu 8GB de RAM reperat pe Geekbench

361
Samsung Galaxy S21 FE cu 8GB de RAM reperat pe Geekbench
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Știm deja că Samsung va lansa un Galaxy S21 Fan Edition mai târziu în acest an. Se așteaptă ca viitorul smartphone Samsung să împrumute specificații de la frații săi premium, dar la un preț accesibil. Informații despre acest dispozitiv s-au scurs de mai multe ori în trecut. Noi detalii au apărut până acum despre Samsung Galaxy S21 FE, și mai continua să apară.

Cea mai recentă noutate dezvăluie câteva detalii despre performanța viitorul telefon destinat fanilor. Următorul smartphone Samsung Galaxy S21 FE a vizitat recent site-ul Geekbench înainte de lansare. Telefonul este propulsat de un procesor Snapdragon 888. Varianta listată pe Geekbench are 8GB RAM.

Samsung Galaxy S21 FE pe Geekbench cu 8GB de RAM

Samsung Galaxy S21 FE ar putea fi lansat foarte curând, sunt informații că va apărea alături de Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Dispozitivul este listat pe site-ul Geekbench are numărul de model SM-G990B. Varianta listată pe Geekbench are 8GB de memorie RAM și rulează sistemul de operare Android 11 din cutie. Ne putem aștepta să fie însoțit de interfața Samsung OneUI 3.0. Conform MySmartPrice, sartphone-ul a înregistrat 598 și 2610 puncte în testele single-core și respectiv multi-core pe Geekbench.

Din informațiile anterioare știm că va avea un ecran plat cu diagonala de 6,4 inci (16,26 centimetri). Ecranul este de tip Infinity-O Super AMOLED cu un decupaj perforat în zona centrală superioară. Ne putem aștepta să vină cu o rată de actualizare de 120Hz. Din câte se pare va fi mai bun decât Samsung Galaxy S20 FE, care se vinde foarte bine peste tot în lume.

Geekbench este o marcă a Primate Labs Inc., cu sediul în Toronto, Ontario, Canada. Geekbench 5 este ultima generație de procesor etalon și permite compararea performanțelor dispozitivelor, sistemelor de operare și arhitecturi de procesor.

Panoul din spate găzduiește un modul cu trei camere. Ar putea include o cameră principală de 12MP, o cameră ultra-largă de 12MP și una cu teleobiectiv de 8MP. Are un port USB Tip-C și o grilă pentru difuzoare pe marginea inferioară. Marginea dreaptă a dispozitivului are butoanele de volum și de alimentare. Sunt informații despre o baterie de 4.500mAh cu suport de încărcare rapidă de 25W.